Džaba tebi peđomire pričati![]()
Menjaj ploču ako si već uzeo X6.
Reci mu isto na sekiri, mozda te tamo poslusa
Kraju sala, kao sto ti rece Villy, UD3 ploce nisu za OC, posebno ne za oc Thubana, mada opet-u osvit Bulldoze, sve je to tek u fazonu-da se lakse ceka...
Villy, kolko se secam ti si pre imao GA 790XT UD4P plocu, kao ovu iz mog potpisa, ne znam kakva si iskustva imao s njom ali ja na njoj bez problema teram ovaj 1090T na 4.1 gHz na 1.475 a 4gHZ na 1.45(mada vecinom vozim na defaultu jer turbocore savrseno radi), iako je 790 chipset dosta dobro "nosi" Thubana, pretpostavljam zbog hladjene naponske.
Mislim da bi mu bolja opcija bila i da je nju uzeo od te UD3 iako je stariji chipset.
To je najbolja ploča koju sam imao, prodao sam je FingonuNe mogu da ti opišem koliko mi je žao te ploče
Meni je radio na 4Ghz na 1.425 1090T
bolje je dati 70e za tu ploču polovnu, nego 100 za ovu ud3 koja ja i pokretač teme vozimo. Džaba sata 3 i usb3 kad ne može da tera procesor preko 3.5
![]()
Ma meni nece da tera ni na 3.2
Pa znas kako ali kada stigne bd sta mislis kojim procesorima ce drasticno da padne cena X4 ili X6 moci ce da izvuce kinut.a s'obzirom da u skorijoj buducnosti stize BD, nema potrebe da sada trosi pare na X6 (a on je upravo to uradio)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari