Šta je novo?

Amd vs Intel teams

Jeste i ja sklapam vodeno kasnije, naravno za AMD ;)
Ali nece ni sa vazduhom biti lose
Hihihi
GO AMD GO :d

Ok jedva cekam mada cu se sa CYK bolje malo dogovoriti...MIlose trebace mi pomoc oko tajminga za mem... malo se slabije snalazim DFI covjece koliko ima podesavanja sto je ova muka....Sa Chaintech-a za DFI sve ti je jasno....

Kokos je napisao(la):
Al mislim aj da probamo ?
P.S.
Da dodam ako si ozbiljan i mozes da pomognes pozivam te u intel tim.

Hvala na pozivu. Prihvatam, naravno, ali bih "iskustva" sa Intel LN2 podelio i sa AMD timom, pa neka tera ko koliko mozze.

Sada sam na odmoru. Pa kada se vratim na, posao, "izvor" LN2, videcu i prateci pribor, i da vidim sa cime sve raspolazzem, javljam se.

Pozdrav

Vladd je napisao(la):
Hvala na pozivu. Prihvatam, naravno, ali bih "iskustva" sa Intel LN2 podelio i sa AMD timom, pa neka tera ko koliko mozze.

Sada sam na odmoru. Pa kada se vratim na, posao, "izvor" LN2, videcu i prateci pribor, i da vidim sa cime sve raspolazzem, javljam se.

Pozdrav
Naravno da nemam nista protiv amd tima i ln2 hladjenja. Ok posalji mi na pm sta sve treba da obezbedim da i to isprobamo.

P.S. Inace najavljujem da posle ovog takmicenja prestajem sa o/c ustvari stvarno se penzionisem, godine su me savladale :-devil-: i sve manje vremena imam za ove stvari.
:wave:

Kokos je napisao(la):
Naravno da nemam nista protiv amd tima i ln2 hladjenja.
Sacekaj rezultate, posle ce da bude"
"sto nisam drzao jezik za zubima " :d
Kokos je napisao(la):
P.S. Inace najavljujem da posle ovog takmicenja prestajem sa o/c ustvari stvarno se penzionisem, :wave:
Citam izmedju redova:
"Aj me pustite da se penzionisem kao sampion" ,)
Dakle AMD-ovci, imajte milosti,
ogranicite sisteme na 70-80% snage :-devil-:

NHF i veliki pozdrav za legendu. :)

ej ljudi, ce da bude nesto od ovog nadmetanja???

nemojte da vas CYK-ovi rezultati obeshrabe! :D

Stvarno ljudi taman sam se nalozio da vidim veliki pad intela,siguran sam da ce se ovo procuti po svetu pa ce intelu pasti prodaja:).

Pa vidi posto se ja povlacim a moje hladjenje je otkupio cyk sa zaljenjem konstatujem da ce amd team da pobedi :(
Ko zna mozda se i ne povucem :-devil-: Gledacu ako mi obaveze dozvole da ovaj vikend zadam smrtonosni udarac amd-u jel posle vise nemam prometeju :)

Super, sada ce Subotica da odahne, malo malo pa nestane struje zbog opterecenja :)

Kokos je napisao(la):
Pa vidi posto se ja povlacim a moje hladjenje je otkupio cyk sa zaljenjem konstatujem da ce amd team da pobedi :(
Ko zna mozda se i ne povucem :-devil-: Gledacu ako mi obaveze dozvole da ovaj vikend zadam smrtonosni udarac amd-u jel posle vise nemam prometeju :)

Ajd drugar nebudi takav bas postalo interesantno ja poceo kuci da varim bakrene
cijevi a ti se povlacis!

monteboy je napisao(la):
Ajd drugar nebudi takav bas postalo interesantno ja poceo kuci da varim bakrene
cijevi a ti se povlacis!

Jel to pokusavas da napravis ovo Monteboy? :bottle:
I nemas pojma koliko ce biti interesantno :D

P.S. Pogledaj attach

Prilozi

• Opaki mamoyebac.jpg
    Opaki mamoyebac.jpg
    120.2 KB · Pregleda: 125