Kokos je napisao(la):Al mislim aj da probamo ?
P.S.
Da dodam ako si ozbiljan i mozes da pomognes pozivam te u intel tim.
Naravno da nemam nista protiv amd tima i ln2 hladjenja. Ok posalji mi na pm sta sve treba da obezbedim da i to isprobamo.Vladd je napisao(la):Hvala na pozivu. Prihvatam, naravno, ali bih "iskustva" sa Intel LN2 podelio i sa AMD timom, pa neka tera ko koliko mozze.
Sada sam na odmoru. Pa kada se vratim na, posao, "izvor" LN2, videcu i prateci pribor, i da vidim sa cime sve raspolazzem, javljam se.
Pozdrav
Sacekaj rezultate, posle ce da bude"Kokos je napisao(la):Naravno da nemam nista protiv amd tima i ln2 hladjenja.
Citam izmedju redova:Kokos je napisao(la):P.S. Inace najavljujem da posle ovog takmicenja prestajem sa o/c ustvari stvarno se penzionisem, :wave:
Kokos je napisao(la):Pa vidi posto se ja povlacim a moje hladjenje je otkupio cyk sa zaljenjem konstatujem da ce amd team da pobedi
Ko zna mozda se i ne povucem :-devil-: Gledacu ako mi obaveze dozvole da ovaj vikend zadam smrtonosni udarac amd-u jel posle vise nemam prometeju![]()
monteboy je napisao(la):Ajd drugar nebudi takav bas postalo interesantno ja poceo kuci da varim bakrene
cijevi a ti se povlacis!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari