ZorMi
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.08.2002
- Poena
- 875
Moja oprema
- Laptop
- HP Spectre x360 - 15-bl152nr / MS Surface Pro 3 / HP 15-dw2009nm...
- Tablet
- Samsung 8 / Xiaomi MiPad5...
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy A70
- Pametni uređaji
- Samsung Galaxy Watch
Xiaomi MiAir Purifier 3C
Xiaomi Mi Robot Mop...
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Tačno, ne razumemo se.Nedjo je napisao(la):Ne razumemo se! Glupost je napisati da 64bitna verzija (a samo su E6 verzije 64bitne) ima duplo vise kesa!
Prvo: greška takve vrste nije glupost. Ja sam glup jer ne shvatam šta hoćeš da kažeš, a koleginica koja napiše pogrešan opis nije glupa nego neupućena ili nemarna. A ne može da zna šta je u kutiji jer nema na lageru. Preliminarna šifra služi samo za naručivanje, kad stigne roba opis se popravlja pregledom dotične.
Drugo: imaš isti taj 64bitni procesor E6 revizije sa 256kB cache samo nosi oznaku 3100+ (SDA3100AIO3BX), dakle opis odgovara njemu. Ovo je odgovor i na pitanje iznad - isključeno pola keša kod Semprona AMD vrednuje sa minus 100 poena.
Treće: verovatnije da je koleginica ipak kreirala šifru za SDA3000AIO2BX koji jeste naručen i jeste 3000+ i jeste E6 (kreirana magacinska šifra je zaista CPU.A.SEMPRON.3000.BOX.S754BX da se razlikuje od onog D0 steppinga koji već ima na lageru), samo je u opisu prepisano greškom 256kB. Dešava se, ali bar niko nije oštećen...