OP
OP
Deleted member 46590
Guest
Baš je pre 2 dana izašao novi (vanredni) update ali to se ne pominje. Nije ni bio "Opcioni".
Ipak izbacise backport, extra, nisam ocekivao xD![]()
AMD Branch Prediction Optimization For Ryzen 9000 "Zen 5" & Ryzen 7000 "Zen 4" CPUs Now Available In Windows 11 23H2
AMD's branch prediction optimizations for Ryzen 9000 & Ryzen 7000 CPUs are now available in Windows 11 23H2 to improve gaming performance.wccftech.com
Call of Duty Warzone, besplatna je, Fortnite takodjeKoji benchmark da može da potvrdi ili negira za nas obične smrtnike ? Pustio sam neke uobičajene CB, Performance test, PC mark 10, i sve su +/- statističke greške.
hm, ~65GB ili nesto manje, oko 50GB-tak treba za Warzone samoTo mora cela igra da se skine ?
6600xt je preslaba, bice bottleneck i na 1080p.
Smanji podesavanja na barem medium, svi "ozbiljni igraci" igraju sa skoro mix-om najmanjih i srednjih podesavanjaPogledajte prilog 455822
Pa po ovome i nije tako loše, igrivo sasvim
Ko jeste ?Mozda ti nisi GPU bound ali on jeste.
Ima lufta jos da se oslabi iskoriscenost graficke, ovo je na balanced FSR, ima jos 2 agresivnija podesavanja za FSR 3, i jos 2 graficka podesavanja koju mogu nize.Mike ce sa svojim 7900x imati 99-100% iskoriscen GPU i nece moci da vidi razliku posle apdejta koji donosi tih famoznih 10% performansi.
Ti si na knap da ti GPU bude bottleneck.
Call of Duty donosi 26.8% vise performansi, sad jedino pitanje je koliko je razlika izmedju test-a iz drugog dela igre sto je HWUnboxed uradio, i Plunder mod-a iz Warzona, i koliko je varijacija od meca do meca (ja sam gledao da sletim na istom delu mape, i gledam u istom pravcu). Varijacija od meca do meca moze da bude veci problem proceniti dobitak u performansamafamoznih 10% performansi.
Mislim da si pomesao nesto.@tablet_fan Nije nemoguce, Fortnite je mozda bolja opcija, evo i sa Intel presentmont, i sa detektorima bottleneck-a:
@CountMike
Ako je CPU busy visok, >10ms, ponajvise jos vise, 20,30ms, a GPU busy stoji nisko, onda je GPU-bound, procesor se muci graficka ladna, moze jos (ako se dobro secam, ako sam dobro razumeo kad su objasnjavali xD)
Pogledajte prilog 455837
CPU bound je kad je ukupan frametime los/visok, >10ms, 15,20ms, a GPU busy stoji nisko na ~5ms (GPU kulira), po slici sto stavih iznad. Al treba ceo grafikon od igranja, jer moze neka scena da bude cudna, pa da se vidi bolje, sto mi je previse cimanja, za testirati objasniti efikaso, i malo off-topicU prevodu CPU Bound = Vezano za CPU.
Yup, u neku ruku Plunder Warzone je bolji, posto je konsistetniji, nema delica mape da se smanjuju, mnogo sporije igraci izlaze itdNe znam ni kako bih benchmarkovao fortnite kad je previse random igra i tesko da ces dobiti dve iste situacije da bi mogao da ih uporedis.
Replay mode, igra ti sacuva meceve koje si odigrao pa mozes samo da pogledas replay i benchmarkujesNe znam ni kako bih benchmarkovao fortnite kad je previse random igra i tesko da ces dobiti dve iste situacije da bi mogao da ih uporedis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari