Meni je carina nabila 5000din troskove za njega, tako da ... pažljivo..AMD je izgleda prestao da proizvodi 5800X3D pa se fokus prebacio na 5700X3D. Ne bi me čudilo da i njega skorije nestane.
U slučaju da domaći prodavci otpadnu, najrealniji ti je Ali za oko 150 eur od proverenog kineza ako ti carina ne nabije dodatne troškove.
I meni 0 dinara, pa kako se zalomi. Za 145$ Best buyMeni je carina nabila 5000din troskove za njega, tako da ... pažljivo..
Ja sam pitao kineze da označe paket kao 50e, ali nisu hteli..I meni 0 dinara, pa kako se zalomi. Za 145$ Best buy
Ako možeš pošalji mi prodavca u PM,Na mom 5700X je pisalo tipa 15$, prošlo bez carine 🙂
Mislim da je bilo 15 ili 18$.Ja sam pitao kineze da označe paket kao 50e, ali nisu hteli..
Jel tebi stigao označen kao 145e, ili su stavili manju vrednost.. pošto nije naplaćena carina ? 🙂
25-30eur skuplje i ne gataš hoće li te carina ošišatiJutros vidim da su na Aliju povećali cene ovih procesora. 🙁 Dva prodavca sa kontaktirao sa pitanjem da li mogu napisati nižu vrednost na paket, kažu ne mogu.
Taj lik je sa Bench foruma, pričao sam sa njim.. Samo što koliko znam nema garanciju, ima kod mađara za iste pare sa garancijom.25-30eur skuplje i ne gataš hoće li te carina ošišati
![]()
AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (4.1GHz) AM4 8 Cores 100-10000150 - KupujemProdajem
BESPLATNA DOSTAVA sa RAČUNOM i GARANCIJOM od 2 godine - ODMAH DOSTUPNO☎️ Kontakt telefon za naručivanje: 063/165-1-681 (Poziv, SMS, Viber, WhatsApp)⭐️ Plaćanje se vrši prilikom preuzimanja paketa ili na račun firme✈️ BESPLATNA DOSTAVA! ✅️ NOVO u FABRIČKOM PAKOVANJU✅️ Slobodno PITAJTE i za...www.kupujemprodajem.com
Nemaš ni na Aliu tj ja sam ga kupio sa razmišljanjem da ako ne radi ili se pokvari biće dobar privezak.
Za 18k ili ti 150e ima samo na aliexpresu, nema nigde druge.. X3D je uvek skuplji od svog parnjaka sa manje keš memorije.. ovde čak nije velika razlika u ceni, pa pogledaj koliko je tek 7800X3D.. skakala mu cena na 400e kod mađara nedavno, a običan 7700 koji je njegov parnak bez toliko keš memorije je 200e ..Zdravo ljudi. Interesantna stvar da cpu skoro uopste i nema a cena i dalje brije. A Ryzen 7 serija 7 nije jeftina uopste. Sibnite mi na email i meni ako nadjete negde (osim Ali expres) neki na prodaju za neku normalniju cenu (tipa 18k ili tu negde). Ovog sto ima za 22k sam i ja video, i jeste da je jeftinije nego u radnji, ali opet mi je malo mnogo 22k samo za cpu. Ako bude neka bolja cena mozda sled mesec uzmem, ako ne, onda cu ostati na 5700x.
znam al 220e koliko mi jedan trazio na KP je suludo. Iskreno da bude na popust negde u prodavnici tu bih ga uzeo bez da se zamlacujem sa KP i Ali. Ali ovi u prodavnicama su jos gori, uzmu stave cenu 30k, i onda kao napisu na popust na 25k. Kao da sam ja neka ovca da se primam na te fore njihove glupe. Da padne na 20k ili manje pa da bude "pravi popust".Za 18k ili ti 150e ima samo na aliexpresu, nema nigde druge.. X3D je uvek skuplji od svog parnjaka sa manje keš memorije.. ovde čak nije velika razlika u ceni, pa pogledaj koliko je tek 7800X3D.. skakala mu cena na 400e kod mađara nedavno, a običan 7700 koji je njegov parnak bez toliko keš memorije je 200e ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari