Najjaci komentar:![]()
AMD Readies Ryzen 5 7600X3D to Rescue its Ryzen 5 AM5 Lineup
AMD is reportedly giving finishing touches to the Ryzen 5 7600X3D 6-core/12-thread processor featuring 3D V-cache. The company plans to launch this chip in early September 2024. The timing of this launch is particularly interesting, given that the company just got its Ryzen 9000 "Granite Ridge"...www.techpowerup.com
Da, Revo na Aggresive, proverio i Registry.Jesu li izbrisani svi "repovi" od stare verzije sa nekim uninstaller-om (Revo i sl.) ili je urađena samo obična deinstalacija?
Kod mene radi sve ok. Sad sam pokrenuo i poslednju verziju i sve prikazuje kako treba.
Core Effective Clocks otvori, to je bitno !Meni je uvek ovako, jer sam tako namestio da bude, jer zelim da mi brze otvara excel tabele
Pogledajte prilog 455084
Nema ga. nestane kada se HWinfo ugasi a pojavi se kada se HWinfo startuje. LOl, sada pokazuje 5290MHz.Probaj da rucno deinstaliras drajver. Probaj System Informer:
Pogledajte prilog 455083
Proveri da li ti je slucajno power plan namesten na High Performance.
Nema to veze sa power options ...optereti ga sa nekim render 100% i videces maximum effective clock...za tvoje excel tabele svakako nebitno, ali etoHvala, tek sad vidim sve nesto ispod 1-2GHz na idle... bez obzira na setovanje max perf. u power options u win11 😯
zreo za penziju
Nađi igru koja pravi ogromnu razliku sa 8 u odnosu na 6. Neće to još. Najmanje do pred kraj ovog gena konzola.Meh, 6 jezgra, proslost. 7800X3D is the way still.
7800X3D moze i u prodavnici za oko 360e330e, Germany only.
7800X3D možeš da nađeš na KP za 350e.
To 7600X3D efektivno čini DOA...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari