Pa trebao si da proveris koliko je Pulse glasnija na istoj temperaturi u load-u ili koliko je toplija na istoj glasnoci. Svakako ne mozes da pogresis koju god Sapphire Pulse da uzmes, to su odlicne kartice.Inače gledao sam Pulse karticu sa dva venta i Pure koja je kao 9070XT rađena, a temperature razlika 2-3 stepena, što je ništa. Mislio sam da će biti veća razlika. Samo zato sam se odlučio na pulse.
Ma to je ok, ali kao da hladjenje memorija nije dobro reseno.Bole me ćoše, 36 meseci imam garanciju i fiskalni, pa nek ripi![]()
Radi na win11, i na zalost ne na win10, morace da se kupuje jos jedan m2 😄Ko je kupio karticu ne mora da čeka na zvaničnu implementaciju u dosta igara.
Proverio... Nije da nisamPa trebao si da proveris koliko je Pulse glasnija na istoj temperaturi u load-u ili koliko je toplija na istoj glasnoci. Svakako ne mozes da pogresis koju god Sapphire Pulse da uzmes, to su odlicne kartice.
iskreno nisam ni obratio paznju na potrosnju.Kolika je razlika u potrošnji?
Software ocitavanja nisu pouzdana pa otud i takva situacija.Stock/Default vrednosti - zanimljivo za primetiti - nije samo u furmark-u - generalno u bilo cemu - max power draw kada je na default u AMD drajverima moze da ide i preko 400w. U pitanju su sekunde/milisekunde kada skoci na te vrednosti ali desava se. Na mom modelu vrednost bi trebalo da bude ~303w.
Ma ljudi se tripuju zesce. Mogu da razumem ove sa slabijim karticama koji bi da se domognu 60ak fps da malo ugodnije igraju, ali sto kazes -> 10% i to u najboljem slucaju pri oko 100fps avg ne bi nikome trebalo ista da znaci.iskreno nisam ni obratio paznju na potrosnju.
Ali generalno vise preferiram stabilnost nego koji fps vise.
Vratio sam ja na staro, pa kad mi zatreba koji fps vise za koju god onda cu se igram.
Sad na Stalker 2 90fps ili 100 mi ne znaci nista.
Temperature su mi skorz ok jedino eto zbog potrosenje mogu...
Uzdravlje da služi.Taze, stiglo!
Baš me zanima je li istina ono što Sapphire kaže, da se nekima griju Pulse kartice jer nisu izvadili neki zaštitni materijal gurnut između bloka kulera i pcb radi transporta.Taze, stiglo!
Anti Lag upaljen?Meni su ok temperature na mojoj oko 44 u idle.
Jedino mi gpu memory oko 68-70c
Nego mene zanima jel postoji nesto da optimizujem ovu graficku iskljucim ukljucim sta vec...Mozdaaa umisljam ali ko da mi latencija veca nego na Nvidia, mozda me sad i paranoja uhvatila.Sa fps sam prezadovoljan.
Ali posto igram cs2 kompetitivna esport igra, osecam da me protivnici bolje pikuju i kao da imaju vecu prednost nego pre.
Mislim ne znam mozda je paranoja odradila svoja.
Ali osecam kao da nesto propustam da bi smanjio jos input lag itd.
Sve sam uradio kao na tutorijalima na yt...
Ali tek sad vidim da je Nvidia 99% zastupljena u eSport igrama, sad da li je to po inerciji ili neki razlog...
Mislim ja sam prezadovoljan sa grafickom, ali osecam da jos mogu malo nesto tvikujem.
Da da upaljen i u drajverima i u igri...Ne znma mislim da nesto opako masim.Fps je tu.Ali osecam ko da kasnim za protivnicima.Anti Lag upaljen?
Upali neki program, pa proveri latenciju, imas i radeon boost koji pomaze anti-lag, ali stavi ga na najmanje 16.7, jer on menja rezoluciju, pa mozes da izgubis kvalitet slikeDa da upaljen i u drajverima i u igri...Ne znma mislim da nesto opako masim.Fps je tu.Ali osecam ko da kasnim za protivnicima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari