za ovakva pitanja tu je ovaj podforumPozdrav, gde ima da se uzmu grafike?
Ajde samo potvrdi da to radi, jer cini mi se da sam pisao ovde da Gigatron popusti uglavnom ne rade kad na predmet nakace "Top artikal", "Sok cena" ili slican tag.Rezervisao u G za 110k, dobio kod za popust od kolege 17% iz yetella, ukupno 91k, 760€ izađe što i nije loše. Još samo da vidim znaju li da unesu popust, jer gospođa s kojom sam pričao nije znala da to postoji, srećom njen kolega jeste.
Jujuju, opet open standard vs proprietary... Pa strasno, jadna nvidia.Ko je kupio karticu ne mora da čeka na zvaničnu implementaciju u dosta igara.
Kp, ima oglas postavljen, da ne bude da reklamiram, javili mi čim je postavljen da je stigla karta.Gde? Kod nas ne vidim a od preko ima samo 9070 non-XT za te pare https://iponcomp.com/shop/product/s...-rx-9070-16gb-gddr6-pulse-gaming-pcie/2352032
Koji uplift sa RX570 😃Jos uvek neotvorena😄
veceras test fsr4 i cp2077. Negde sam procitao da mod zeza na win10, jel probao neko?
I ja bih se dvoumio, ali verovatno Sapphire, jos Pure verzija je dobra, za Gigabyte sam znao poneki put da procitam i cujem da crknu, za Sapphire nisam bas cuo, kad bi bila opcija MSI ili Asus rekao bih to, ovako Sapphire, to je kao EVGA za AMDMa gore mi je kuciste, mada nemam ja taj problem, bice crno bela kombinacija, nego sto kao vecam da li Sapphire ili Gigabyte u smislu kvaliteta, obe su OC, kvalitetniji su cipovi cim su mogli da dignu to sve, pa mi je vise to nego crna ili bela.
Zavisi kako se uzme. Ta rx570 posle svakog restarta baca sliku na monitor, dok 9070xt jok. Uspeo 3puta da udjem u win nakon 20restarta.Koji uplift sa RX570 😃
Ova 9070 Pure izgleda da ima isti kuler kao 9070 XT Pure(bela verzija 9070 XT Pulse). AsRock Challenger i Gigabyte OC su dual slot karte, dok je Sapphire Pure triple slot. Takodje, AsRock challenger ima sva 3 ventilatora u istoj orijentaciji, dok Gigabyte i Sapphire Pure imaju centralni sa kontra perajima. Sapphire Pulse je dual slot(mada opet sa velikim hladnjakom) dual fan karta, ne znam da li su veceg precnika ili ne. Svakako karta ne trosi puno, ali ako oces da se zezas sa OC u teoriji bi Pure bio najbolje ohladjen.Gigabyte 9070 OC
Sapphire 9070 Pure OC
Asrock Challenger 9070
Sapphire Pulse 9070
Sve me dodje ista cena.
E sad pitanje, sve mi crno u kucistu, da li ici na Pure, jer mi se cini kao najbolja, a opet jedina logicna mi je da idem na Gigabyte, koja je crna.
Jedno vreme sam razmisljao i na Pulse, ali 2 ventilatora, ne znam kako bih prosao sa temperaturama....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari