faXcooL
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.10.2004
- Poena
- 755
Mnogo bolje izgleda od svoje bele verzije, lici na neku TUF ili Prime kartu od AsusaASRock to start selling Radeon RX 9070 XT Steel Legend Dark edition in early April
Pogledajte prilog 486197
Pogledajte prilog 486198
Uklapa mi se u nov build (all black, non-rgb), videćemo.
Ne bih se bunio ni za belu 😁Moja perla white najlepsa u celo selo nemoj tako🐇🕊🦢rgb stop
Pogledajte prilog 486220
Ja sam na 5700X3D i ne vidim bottleneck. Mozda je minimalan.
Ocekivao sam usko grlo u 1080, pa i 1440 medium, ali Ryzen 5600 je preslab za 9070XT kako god okrenes... mozda 4K moze da prodje, al ko igra u 4K ima besniji komp.
Pa ne u esports onaj frame rate postižeš i sa upola slabiljim grafikama. Baš ga ozbiljno guši, još 1% i 0.1% su dosta loši (igrivo za amaterski nivo, ali ništa prema tome kako ovo može da radi). Tako da ko tera esports čak i na very high neće iskoristiti ni pola snage ove kartice. Pa u Valorantu čak i običan 6600 ima utilizaciju 25-50% 1440p sve na max 4x AA. CS2 je ipak malo zahtevniji ali ništa posebno.Prema ovom što je Ostoja okačio, i 5600 je više nego dovoljan. Jedino gde sam video da se muči da nahrani grafičku karticu je u Flight Simulator, gde mora na napravi gomilu objekata.
Pa ne u esports onaj frame rate postižeš i sa upola slabiljim grafikama. Baš ga ozbiljno guši, još 1% i 0.1% su dosta loši (igrivo za amaterski nivo, ali ništa prema tome kako ovo može da radi). Tako da ko tera esports čak i na very high neće iskoristiti ni pola snage ove kartice. Pa u Valorantu čak i običan 6600 ima utilizaciju 25-50% 1440p sve na max 4x AA. CS2 je ipak malo zahtevniji ali ništa posebno.
Evo ja 39 god meni response time od 130 do 160msVide đavola, nego imamo ispod 0.2 sekunde response time kao što mladi i treba da imajuposle 30,to pada poprilicno za većinu
Ma jok, gledao sam pro igrače kako ovo rade na strem-u isto oko 160, neko ubode po nekad 130... svi smo ljudi... 160 je super rezultat, 180 solidan, a prosek je 280... inače ko igra competitive zna da trackeri prate reaction time, u igri on se kreće od 500 do 800 ms, a nekada ide i na 1500... tako da jedno je videti boju koja se promeni, a drugo par desetina pixela negde u dnu mape... to vam je ona tkz. pshihološka sekundaNapisah za vecinu,ne pogadja svakogamada to moze da znaci da si imao 0.1 pre 20 godina
Treba jace i od 7600
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari