Nema, otislo na zamenu krova. Ujutru dolaze majstori da krenu da rade.^ spremi lovu i nema brige 😀
Poštujem, ipak je kuca prioritet. Taman za određen period ćeš ići odmah na 7900 pa barem XT verzijuNema, otislo na zamenu krova. Ujutru dolaze majstori da krenu da rade.
Inace da nije bilo ove zaezancije sada bi u racunaru vec imao 6900xt ali ipak neki prioriteti se moraju postovati.
Možda i ne...Tek će i da bude posle nove godine.
Mozda u nekom period ali u skorije vreme ne. Uzeo sam rx 6600 xt sapphire nitro+ i za sada sam zadovoljan. Mozda je ovo i bio pametniji potez pa u nekom periodu kada budem dosao u situaciju da menjam delove da promenim sve komplet.Poštujem, ipak je kuca prioritet. Taman za određen period ćeš ići odmah na 7900 pa barem XT verziju
a onaj ko ima preko 1000eur da da za gpu, sigurno ce ici da uzme najjace, a to sigurno nece biti 7900xtx, a ako performanse ne budu duplo jace od 6950, zasto bi uopste neko i prelazio sa najjace 6xxx na 7xxxSiguran sam da trenutno dosta ljudi još uvek čeka da povuče obarač sa kupovinom grafike dok ne izađu nove karte, ali kad budu videli cene Radeona 7000 i RTX 4700 i kad skontaju da će se načekati za jeftinije modele, porašće interesovanje za RTX 3000/RX 6000 a možda i cene...
Zamena krova u decembru? Ti bas volis da zivis sa rizikom 😀Nema, otislo na zamenu krova. Ujutru dolaze majstori da krenu da rade.
Inace da nije bilo ove zaezancije sada bi u racunaru vec imao 6900xt ali ipak neki prioriteti se moraju postovati.
Kad je doslo do toga da moras da biras izmedju graficke i zamene krova 😄Nema, otislo na zamenu krova. Ujutru dolaze majstori da krenu da rade.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari