goldi
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.12.2010
- Poena
- 475
da, da koliko su pricali, za sad nista ocekivano nismo dobili...plus su na vodi
Po ovome sporija i od GTX980 lose ovo ako bude istinito.
da, da koliko su pricali, za sad nista ocekivano nismo dobili...plus su na vodi
Sutra možete da očekujete test odmah po isticanju NDA
Sad' moraš izneti nesto odredjenije..Ne znam ni sam da li da pričam o rezultatima, ionako jedni ne bi verovali a drugi bi likovali.
Pa da previse je hype-a bilo pa su ljudi razocarani sada, svi su ocekivali da ce na defaulty razbiti titanax, a takodje posle amdove izjave da je oc beast ispalo voltage zakljucan i sad svi testeri ne mogu ni propisno da oc kartu.Pa s obzirom kako je rekao, Fury je lošiji.
Sutra možete da očekujete test odmah po isticanju NDA, osim ako se ne desi nešto bezveze, tipa nestane struja i slično :d Ne znam ni sam da li da pričam o rezultatima, ionako jedni ne bi verovali a drugi bi likovali.
Sutra možete da očekujete test odmah po isticanju NDA, osim ako se ne desi nešto bezveze, tipa nestane struja i slično :d Ne znam ni sam da li da pričam o rezultatima, ionako jedni ne bi verovali a drugi bi likovali.
Radeon Fury X voltage locked
Te velike razlike su sigurno do drajvera, u 1080p na istom testu stock Fury ima bolji skor od stock 980ti
Pogledajte prilog 173267
OC ima slabiji min FPS?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari