Kakva je radeon r3 graficka za igrice?
Kakva je radeon r3 graficka za igrice?
Ima citava dva naslova: Assasian Creed: Unity i Watch Dogs.
Dzaba ste vi dokazivali kad nista niste dokazali. GTX 770 i R9 280 X su karte identicnih performansi u najnovijem testu na techpowerup-u, a to je sa uracunate dve pomenute igre:
Npr. GTA V odvrnut sve na max 1080p MSAA x8 treba 4GB jer ni R9 280X nije dovoljna, a sta da trazi GTX770 sa 2GB istina da po tp tabeli da su to 2 karte u egalu, ali udobnost igranja i komfor koji pruza 3Gb rama jasno pokazuje koja je karta bolja.
Mislim da u vecini naslova 280X radi bolje sa novim driverima. Ne racunam gameworks naslove, tipa Metnem.
Jel tih tri gigbajta vazi i za GTX 780 Ti? Mozda ipak cetiri gigabajta pruza komfor 😛 :d
Pa nisu podigli vec spustili cenu iako ima 8gb 🙂 Zato ne znam sto vam smeta, neka, mozda nekad zatreba.
Ja sam postavio dokaz iz najnovijeg testa sa najpoznatijeg sajta, gde ima veliki broj igara - neke malo starije a vecina su sveze...a vi kako 'ocete.
To sto GTX 770 posustaje u nekim novim naslovima je vise rezultat nVidia-inog fokusa na Maxwell, cist primer je upravo Witcher 3, koji trazi malo memorije a lose radi na Kepler kartama.
Zavisi, ima modela koji su i 400$ isto na neweggu. (4gb modela)
nema kako 'ocemo,vec da sada je 280x em brza,em ima vise rama i omogucava veca podesavanja,i kosta manje.u realnom svetu to je pokazatelj ciste dominacije,a kod vas u zelenom svetu me ni ne zanima sta se desava. 🙂
i kosta manje.u realnom svetu to je pokazatelj ciste dominacije,a kod vas u zelenom svetu me ni ne zanima sta se desava. 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari