Kakva je radeon r3 graficka za igrice?
Kakva je radeon r3 graficka za igrice?
Ima citava dva naslova: Assasian Creed: Unity i Watch Dogs.
Dzaba ste vi dokazivali kad nista niste dokazali. GTX 770 i R9 280 X su karte identicnih performansi u najnovijem testu na techpowerup-u, a to je sa uracunate dve pomenute igre:
Npr. GTA V odvrnut sve na max 1080p MSAA x8 treba 4GB jer ni R9 280X nije dovoljna, a sta da trazi GTX770 sa 2GB istina da po tp tabeli da su to 2 karte u egalu, ali udobnost igranja i komfor koji pruza 3Gb rama jasno pokazuje koja je karta bolja.
Mislim da u vecini naslova 280X radi bolje sa novim driverima. Ne racunam gameworks naslove, tipa Metnem.
Jel tih tri gigbajta vazi i za GTX 780 Ti? Mozda ipak cetiri gigabajta pruza komfor:d
Pa nisu podigli vec spustili cenu iako ima 8gbZato ne znam sto vam smeta, neka, mozda nekad zatreba.
Ja sam postavio dokaz iz najnovijeg testa sa najpoznatijeg sajta, gde ima veliki broj igara - neke malo starije a vecina su sveze...a vi kako 'ocete.
To sto GTX 770 posustaje u nekim novim naslovima je vise rezultat nVidia-inog fokusa na Maxwell, cist primer je upravo Witcher 3, koji trazi malo memorije a lose radi na Kepler kartama.
Zavisi, ima modela koji su i 400$ isto na neweggu. (4gb modela)
nema kako 'ocemo,vec da sada je 280x em brza,em ima vise rama i omogucava veca podesavanja,i kosta manje.u realnom svetu to je pokazatelj ciste dominacije,a kod vas u zelenom svetu me ni ne zanima sta se desava.![]()
i kosta manje.u realnom svetu to je pokazatelj ciste dominacije,a kod vas u zelenom svetu me ni ne zanima sta se desava.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari