Koliko se secam 970 i 980 imaju neku Color compression memoriju koja i sa manjom sabirnicom daje bolje rezultate nego 780Ti sa vecom sabirnicom ali obicnom memorijom, tako da i 970 manje gubi na jacini pri vecim rezolucijama od Kepler kartica.
Slabo sta sam uspeo da upratim u ovoj temi. Zanima me samo jedna stvar, da li sam napravio gresku jer sam prodao 280x a sebi ostavio 7970? Ako sam dobro shvatio 280x ce postati 370x?
Slabo sta sam uspeo da upratim u ovoj temi. Zanima me samo jedna stvar, da li sam napravio gresku jer sam prodao 280x a sebi ostavio 7970? Ako sam dobro shvatio 280x ce postati 370x?
R9290X ima blagu prednost u 4K upravo zbog 512 bita, nista vise.
eto ga sad je uvredjen ko kalimero![]()
kazem ti zanimljivo mi je da sam ti pre toga 2 puta ukazao na gresku ... tako da nije lapsus ... nego ne citas odgovore i ne uvazavas tudje misljenje
Daleko od toga da branim AMD, samo nikako mi nece odgovarati da propadnu ....
Ma, kakva 2K i 4K rezolucija, pa ova moja 980 i to klokovana ne moze da se izbori ni sa 2K u ovim novim igrama, a kamoli neka 290X ili 970.
Sve ove kartice su za HD rezu i nekim maximalnim grafickim postavkama.:alo:
Mi smo navodili hipoteticke primere. Sta bi se desilo kada bi GTX 970 imala 384 bita ili 512 bita.
U svakom slucaju nevezano za cip moze da ima i jednu i drugu memoriju.
R9290X ima blagu prednost u 4K upravo zbog 512 bita, nista vise.
P.S. 780 Ti je takodje jaca karta, uvek bila.
Dobro kalimero... Nisi pomenuo da si primetio, nemoj se vredjasOpet ti o "ukazivanju" 2x pre toga... idi radi nesto pametnije u zivotu od vodjenja statistike jer sve da AMD ima i 2048 bita to ne menja stanje stvari![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari