Šta je novo?

AMD Radeon Rx serija

50$ jeftinije od GTX780 ne vjerujem da moze biti sporije 99% oni testovi su tacni to je to dalje ne treba ni gledati :D ko zna kad ce ovo proraditi.

Pocelo, radi stream - refreshujte ako vam ne radi.

Onaj test je tacan sa ovim specifikacijama to je to 300w je max koji karta moze povuc sa 1x6 i 1x8pin prikljuckom

Opaaa, ipak 2816SP i 512 bita :-devil-::-devil-::-devil-:

Priznajem da sam iznenadjen, svaka cast AMD!

Znaci 780ka 100% ne moze ni primirisati ovome, ovo ce s necim drugim da se takmici:smoke:

SIla brate sila kapa dole :-devil-:
Daj da vidimo sta su rekli za CF sad je to najbitnije, evo prikazuju kompletnu seriju R9 i R7
280x 300$

Poslednja izmena:
wtf je ovaj trueaudio. Ne pratim dovoljno AMD da bi znao da li ovo imaju od pre ili ne?

"Over 300GB/s of memory bandwith" :D

Vide li ko onaj bundle R9-290X+BF4 na slajdu malopre:p

Mislio sam da sacekam nereferentne, ali nakon ovih specifikacija plus ovaj bundle u preorderu od 03.10. nema sanse da se ceka, ovo se uzima ODMAH

280X [7970Ghz rebrand] je samo 299$, nadam se da 290/290X nece biti drasticno skuplji...

Taman sam mislio da ce da trucne 500$ za 290x...

Najbolja moguca stvar spustili tahiti u srednji segment 299 dolara, nisam vidio je li tacno da ce hawaji biti 600?

Hoće li više početi, ovo je čista SPRDAČINA, evo opet počeće za 10 min, organizacija kao u Srbiji, dno dna :wc:.

tahiti pro 199$ :)... ako je to ovaj R9 270X

Poslednja izmena:
Sta second best ? Ne mogu vise da pratim jer sam na mobile !

Pa NVidia i dalje ima najjaci single GPU, davno je bio 19. februar 2013. Ovi truckaju o Audio sr*njima, a predstavljaju GPU. Sta dalje reci. Prsli nacisto.

Poslednja izmena:
Meni stade kod 290X i ne vide cenu kolko su cepnuli, posle toga strim ide ok sto se zagrcnu kod cene, utupise ga sad oko audi performansi koga to zanima stvarno bzvz, nije ovo audio kartica *** ih saundblaster

Poslednja izmena:
Svi testovi potvrdili
IDemo dalje ;)
Koji testovi, jel oni gde imamo "1. sa svim igrama (gde smo sporiji) i 2. bez ovih i ovih i ovih igara koje nam ne odgovaraju", ma daj Goldi, osvesti se vec jednom. Kasne 8 meseci za Titanom i sa ponosom nam predstavljaju nesto sto tesko da i Titan dostize.

U kom filmu? Mozda kad GTX 690 ne bi postojao.

Verovatno u single GPU filmu. Mada ni u onom dual, GTX690 nije najbrzi, 7990 je ipak no1(zvanicno)

Ipak, da budemo realni, Titan je verovatno nesto malo brzi od referentne R9-290X u proseku igara (u AvP recimo sam siguran da nije) ali od jednog buduceg Lighteninga i DCIITOP ocekujem da i to izregulisu.

I ne znam cemu sad ova prica o Titanu, do pre neki dan su svi govorili, ma nema sanse da stigne 780GTX, nema sanse da ima 2816SP, nema sanse da ima 512bit, sad kad sve to ima, ne valja jer (mozda) nije brzi od Titana.
Da je potvrdjeno brzi od Titana, onda ne bi valjala jer zaboga, sad ce Titan Ultra, pa red je bio da su to stigli...mislim dajmo malo realnosti, ima vremena za hejtovanje, mozete vi to bolje.

Poslednja izmena:
Anand:
04:38PM EDT - Definitely could tell differences in elevation
04:38PM EDT - That was a pretty cool demo - 24 channel audio mapped down to 7.1

Zanimljivo, audio elevacija je nesto sto bas dosta fali u gamingu. Nadam se da ce audio resenja za VR headsetove popularizovati audio elevation tech.

Verovatno u single GPU filmu. Mada ni u onom dual, GTX690 nije najbrzi, 7990 je ipak no1(zvanicno)

Ipak, da budemo realni, Titan je verovatno nesto malo brzi od referentne R9-290X u proseku igara (u AvP recimo sam siguran da nije) ali od jednog buduceg Lighteninga i DCIITOP ocekujem da i to izregulisu.

http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_7990/25.html - ono kada su sve igre tu

http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_7990/26.html - ono kada mi proberemo sta ne volimo

Nazad
Vrh Dno