Koja je duzina 280X/7970GE graficke? U kucistu imam 26cm mesta da se ugura grafulja. Jel to dosta?
Also, jel iko pogledao ove slike od 290X i izracunao duzinu?
Dok izadje zvanicno igra bice jos ovde promjene cudno da GTX 780 posustaje na vecoj rezoluciji.Sad sam tek video test,lisice jedna podvalio si 25x16
Razlika se smanjuje na 2560x1600 drasticnije a ne bi trebalo.GTX780 bolje skalira na vecim recolucijama !
Na 1080p na max detalje je osetno brzi GTX780
![]()
Sad sam tek video test,lisice jedna podvalio si 25x16
Razlika se smanjuje na 2560x1600 drasticnije a ne bi trebalo.GTX780 bolje skalira na vecim recolucijama !
Na 1080p na max detalje je osetno brzi GTX780
![]()
Ala cu da se izigram sa 7950CF![]()
Imaces taman toliko (bez oc) koliko ima GTX780 i to referentni![]()
Nadaj se... na default sijem Titana kako hocu (default od 800Mhz), a na 1000 mu samo masem... u prolazu![]()
Gledaj kolega minimalni FPS. Karte skaliraju skoro 100% jer prosecni ima u sebi i komponentu "maximalni" a on ocigledno zavisi od procesora. 7990 ima minimalni 65fps, 7970GE ima 34fps. To je barem 90%. Eto neka je 90%. Pomnozi 7950 koji ima 27fps sa x1.9. Dobijas 51.3fps. To mi i ima smisla u odnosu na 7990 jer je 27% manje (saderi i takt). E sada, na to recimo dodaj 10%, toliko mogu dobiit overklokom, vrlo opustenim. Izadje na 56.5fps. Titan ima na default 44fps. Sve i da se overklokuje zestoko i da dobije 30% dolazi tacno na isti rezultat. Ja sam i rekao da cak i prihvatam da ima koliko i Titan. Ja sam karte platio 485EUR, Titan je 903EUR. Nemoze me niko ubediti da 7950 nije "Best bang for the buck!" u ovom trenutku. Da ne bude zabune ista metamatika je i sa GTX760 SLIVidim ja veoma dobro a vidim da 7990 skalira 55% u odnosu na Ghz a veoma cesto je bolje izbalansirana od obicnog CF-a !
Koliko mislis da bi ti dobio ? 60%? Ok to je 67 fps ..Mozda 70% ? 71 fps i tek su tu sa Titanom..
Pusti te price o "pametnom ulaganju" jer ko kupuje takve karte novac ga ne zanima jer takve karte i ne kupuje "normalan" kupac a entuzijazam nema cenu i to sam znas!
A sa naseg aspekta gledista , prosecnog srpskog dzepa svakako je takva kombinacija odlican odabir pogotovu u odnosu na ulozeno/dobijeno.
P.S.Vidim presao si na filozofiju ovih rudara..E moj gameru :d
Gledaj kolega minimalni FPS. Karte skaliraju skoro 100% jer prosecni ima u sebi i komponentu "maximalni" a on ocigledno zavisi od procesora. 7990 ima minimalni 65fps, 7970GE ima 34fps. To je barem 90%. Eto neka je 90%. Pomnozi 7950 koji ima 27fps sa x1.9. Dobijas 51.3fps. To mi i ima smisla u odnosu na 7990 jer je 27% manje (saderi i takt). E sada, na to recimo dodaj 10%, toliko mogu dobiit overklokom, vrlo opustenim. Izadje na 56.5fps. Titan ima na default 44fps. Sve i da se overklokuje zestoko i da dobije 30% dolazi tacno na isti rezultat. Ja sam i rekao da cak i prihvatam da ima koliko i Titan. Ja sam karte platio 485EUR, Titan je 903EUR. Nemoze me niko ubediti da 7950 nije "Best bang for the buck!" u ovom trenutku. Da ne bude zabune ista metamatika je i sa GTX760 SLI![]()
Jel zna neko kako se ponasaju procesori u Battlefield 4 tj da li se koriste sva jezgra kod AMD-a i ko odnosi pobedu Vishera ili i7?
KOja je u stvari ovde nova karta , a koje su preimenovane ?
^Dosta mi je vise rumora i prepostavki novinara o informacijama koje se ne slazu.
Za par dana ce stici benchmarkovi... i onda cu na miru moci da totalno odustanem od 290/290X grafickih.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari