Koja je duzina 280X/7970GE graficke? U kucistu imam 26cm mesta da se ugura grafulja. Jel to dosta?
Also, jel iko pogledao ove slike od 290X i izracunao duzinu?
Dok izadje zvanicno igra bice jos ovde promjene cudno da GTX 780 posustaje na vecoj rezoluciji.Sad sam tek video test,lisice jedna podvalio si 25x16 😀
Razlika se smanjuje na 2560x1600 drasticnije a ne bi trebalo.GTX780 bolje skalira na vecim recolucijama !
Na 1080p na max detalje je osetno brzi GTX780
![]()
Sad sam tek video test,lisice jedna podvalio si 25x16 😀
Razlika se smanjuje na 2560x1600 drasticnije a ne bi trebalo.GTX780 bolje skalira na vecim recolucijama !
Na 1080p na max detalje je osetno brzi GTX780
![]()
Ala cu da se izigram sa 7950CF 😀
Imaces taman toliko (bez oc) koliko ima GTX780 i to referentni 😀
Nadaj se... na default sijem Titana kako hocu (default od 800Mhz), a na 1000 mu samo masem... u prolazu 😉
Gledaj kolega minimalni FPS. Karte skaliraju skoro 100% jer prosecni ima u sebi i komponentu "maximalni" a on ocigledno zavisi od procesora. 7990 ima minimalni 65fps, 7970GE ima 34fps. To je barem 90%. Eto neka je 90%. Pomnozi 7950 koji ima 27fps sa x1.9. Dobijas 51.3fps. To mi i ima smisla u odnosu na 7990 jer je 27% manje (saderi i takt). E sada, na to recimo dodaj 10%, toliko mogu dobiit overklokom, vrlo opustenim. Izadje na 56.5fps. Titan ima na default 44fps. Sve i da se overklokuje zestoko i da dobije 30% dolazi tacno na isti rezultat. Ja sam i rekao da cak i prihvatam da ima koliko i Titan. Ja sam karte platio 485EUR, Titan je 903EUR. Nemoze me niko ubediti da 7950 nije "Best bang for the buck!" u ovom trenutku. Da ne bude zabune ista metamatika je i sa GTX760 SLI 😉Vidim ja veoma dobro a vidim da 7990 skalira 55% u odnosu na Ghz a veoma cesto je bolje izbalansirana od obicnog CF-a !
Koliko mislis da bi ti dobio ? 60%? Ok to je 67 fps ..Mozda 70% ? 71 fps i tek su tu sa Titanom..
Pusti te price o "pametnom ulaganju" jer ko kupuje takve karte novac ga ne zanima jer takve karte i ne kupuje "normalan" kupac a entuzijazam nema cenu i to sam znas!
A sa naseg aspekta gledista , prosecnog srpskog dzepa svakako je takva kombinacija odlican odabir pogotovu u odnosu na ulozeno/dobijeno.
P.S.Vidim presao si na filozofiju ovih rudara..E moj gameru :d
Gledaj kolega minimalni FPS. Karte skaliraju skoro 100% jer prosecni ima u sebi i komponentu "maximalni" a on ocigledno zavisi od procesora. 7990 ima minimalni 65fps, 7970GE ima 34fps. To je barem 90%. Eto neka je 90%. Pomnozi 7950 koji ima 27fps sa x1.9. Dobijas 51.3fps. To mi i ima smisla u odnosu na 7990 jer je 27% manje (saderi i takt). E sada, na to recimo dodaj 10%, toliko mogu dobiit overklokom, vrlo opustenim. Izadje na 56.5fps. Titan ima na default 44fps. Sve i da se overklokuje zestoko i da dobije 30% dolazi tacno na isti rezultat. Ja sam i rekao da cak i prihvatam da ima koliko i Titan. Ja sam karte platio 485EUR, Titan je 903EUR. Nemoze me niko ubediti da 7950 nije "Best bang for the buck!" u ovom trenutku. Da ne bude zabune ista metamatika je i sa GTX760 SLI 😉
Jel zna neko kako se ponasaju procesori u Battlefield 4 tj da li se koriste sva jezgra kod AMD-a i ko odnosi pobedu Vishera ili i7?
KOja je u stvari ovde nova karta , a koje su preimenovane ?
^Dosta mi je vise rumora i prepostavki novinara o informacijama koje se ne slazu.
Za par dana ce stici benchmarkovi... i onda cu na miru moci da totalno odustanem od 290/290X grafickih. 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari