D
Deleted member 46590
Guest
Da, meni je nešto amlo radilo u pozadini, Firefox nekoliko tabova, na drugom monitoru Ryzen Master i Radeon SW da pratim šta se događa ali ništa grafički zahtevno
Pretpostavljam da nisi video, napisao sam da je nova grafa, tako da ne bi trebalo da bude ikakvih problema. Da, V-Sync resava trenutno problem jer onda usage nikada ne ide preko 50%, ali bih svakako zeleo da ogranicim temperaturu ako je moguce.Da li je oduvijek išla na 100C?
Za početak drži uključen V-Sync, ako ti je monitor 60Hz, da ne renderuje više od 60 fps jer i nema potrebe.
Čudno da ide na 100c pod full opterećenjem, možda imaš neki problem. Da je do 80c je nekako i ok ali je ovo bas visoka temperatura.Pretpostavljam da nisi video, napisao sam da je nova grafa, tako da ne bi trebalo da bude ikakvih problema. Da, V-Sync resava trenutno problem jer onda usage nikada ne ide preko 50%, ali bih svakako zeleo da ogranicim temperaturu ako je moguce.
110C je max i "normalno" za hotspot. Problem je ako je razlika izmedju edge i hotspot veca od 30C.Čudno da ide na 100c pod full opterećenjem, možda imaš neki problem. Da je do 80c je nekako i ok ali je ovo bas visoka temperatura.
Full install uz Factory Reset opciju. Retko kada sam koristio DDU, bilo da je nVidia ili AMD u pitanju.Da li koristite DDU kada prosto izađe nova verzija AMD drajvera, ili idete na sam instaler drajvera (uz možda uključenu onu opciju "factory reset", ili čak i bez nje)?
Ima opcija u Radeon software installeru da obriše stare drajvere pre instaliranja novih. Radi sasvim dobro u skorašnje vreme. Unisnstalira stare prvo rebutije pa tek onda instalira nove i neda windowsima da ubaci svoje. Ima i opcija da sačuva settings ili ne. Praktično isto kao i DDU.Da li koristite DDU kada prosto izađe nova verzija AMD drajvera, ili idete na sam instaler drajvera (uz možda uključenu onu opciju "factory reset", ili čak i bez nje)?
Nije naveo ili nisam video gde mu je temperatura 100c, da li GPU ili je hotspot. Ako je hotspot onda kako si naveo može da se smatra na neki način “normalno”110C je max i "normalno" za hotspot. Problem je ako je razlika izmedju edge i hotspot veca od 30C.
Možeš sa ovim da proveriš špsle UNinstalacije drajveraUpravo sam takve odgovore i očekivao, tako sam radio i na GTX, pa ću tako i sada na AMD, samo njihov instaler uz opciju da prethodno sam potpuno ukloni stare drajvere. I ja računam da oni znaju gdje šta treba da uklone.
I već metnuo na doboš.
Ah ti testovi...
Ovo je bilo hotspot, sad tek vidim sta sam merio. Uradicu sutra stress test gde pokazuje i hotspot i edge, pa cemo videti110C je max i "normalno" za hotspot. Problem je ako je razlika izmedju edge i hotspot veca od 30C.
Elem, javi kako si zadovoljan sa GRAF. Imamo isti KOMP, samo sto ja jos ovu vozim RX570...Jos je dobra iskljucivo zahvaljujuci FSR... No blizi se vreme kada je treba menjati, izbor pravi jeste 6600XT... Samo jos razmisljam da li je pametno dodati malo za 6700 ili 3070\3080, na ovaj nas procesorPosto sam od skoro uzeo Sapphire RX6600XT Pulse.Zanima me koju temp da pratim? Posto mi hotspot ide do 80 max kada sam u igrama a GPU temp ide do 60-65 maximalno.Pa me zanima koju temp da pratim.Inace konfa je tu iz potpisa sve.Moj skor sve difolt nista cackano nije
Pazi imam je nekih 4 dana igram Metro light redux, bright memory infinite..Nemam zamereke za grafu..Inace i ja sam prodao drugaru rx570 sa 8gb i dodao uzeo ovu polovnu nasao dobru cenu i ocuvana grafika...Hteoh 3060 ali preskupe su mi bile, pa sam naisao na 6600XT top cena i ekstra grafa, jos nisam stigao malo duze da se igram da vidim kako se ponasa itd.Elem, javi kako si zadovoljan sa GRAF. Imamo isti KOMP, samo sto ja jos ovu vozim RX570...Jos je dobra iskljucivo zahvaljujuci FSR... No blizi se vreme kada je treba menjati, izbor pravi jeste 6600XT... Samo jos razmisljam da li je pametno dodati malo za 6700 ili 3070\3080, na ovaj nas procesorDoduse mene i napajanje maalo ogranicava - da ne idem dalje i jace od ovih nabrojanih...
Evo danas izmerio oba, hotspot 96C, edge 70C. Da li je to normalno pri 100% usage ili?110C je max i "normalno" za hotspot. Problem je ako je razlika izmedju edge i hotspot veca od 30C.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari