Dosta velika razlika u odnosu na 6600 i XT skoro 40%...Evo i drugih testova za poredjenje ako @KovacTibor ima nesto od ovih.
Heaven je zastareo, imam ga ali uglavnom testiram na superpositionOk, ovo je vec ocekivano. Ko zna sta se desava sa Heaven-om.
***a to sam trenutno imao... 🙂Druze ti si omasio Heaven, umesto u raj otisao u dolinu.
I već metnuo na doboš.***a to sam trenutno imao... 🙂
Nvidia je zakon.Bar meni bila prethodnih godina.Ovo je 2x u 4 godine da uzimam Radeon i oba puta se razocaram,pokajem...cimaj se oko drajvera,koja verzija win10 itd.Tamo ubodes,skines poslednje drivere,i cepaj.Lakse mi je na Nvidia u CP i za snalazenje i za sve.Mislio sam da cu ovog puta imati srece i da cu biti zadovoljan ali ne mogu brate,crvene mi mucenje,bar u svoje ime govorim 🙂I već metnuo na doboš.
Ah ti testovi...
I 8x AANa toj rezoluciji procwsor igra veliku ulogu pa tebai toda se poklapa. Preset: Custom takođe treba da bude isti.
Ah, u tom zecu leži grm. Moja je u gen3.I meni je sve klot i GPU i CPU, bez undervolta, doduše PCIe gen4 ploča.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari