pa kao sto rekoh, sice pola sledece generacije LOLnapajanje nece imati problem sa 6900xt, 850w je dovoljno. proveri samo da li moze da isporuci 400w grafickoj ili ne. i ako ne moze nije jad, nemoj da joj das da vuce 400w i problem resen.
inace 6900xt ce da cucne tacno na pola naredne generacije, ako su glasine tacne, tako da nit je to prejaka kartica nit se isplati nesto preterano, jer ce mid rangeri naredne generacije da daju te performanse, i trosice manje i bice tise samim tim...
ali ako zaista mozes da je dobijes dzabe, pa sta se mislis? ja sam dobio na poklon oneplus 9pro telefon i- iako je ******, prodao i kupio galaxy fold... neka je 6900xt tres, sto je dzabe i bogu je drago...
SVAKA moze... ja sam mog powercolor zmaja ukrotio... dokle god ne krene da zuji (oce ponekad...)Tiha nije, al mozda moze da se napravi da bude ok
ja stalno hejtujem ta vodena hladjenja, dokle god nije izvedeno napolje iz stana... al ajde ako vec imas... bice tisi sam komp, ali.... nece ti ukloniti temperaturu iz sobe, kad je vrucina bice vrucina i dalje. kad je ladno... bice manje vrucinapa kao sto rekoh, sice pola sledece generacije LOL
a da mi trebaju tise grafike, pa ne trebaju mi, imam custom vodeno kao sto vec pomenuh, prilicno ultra tiho je sve, i jos upakovano u TT level 20 GT kuciste.....
nije da ce me bas dzabe izaci, ali uz prilicno malu doplatu.....
Nisam skoro imao nikakve probleme sa AMD drajverima na potpuno ispravnim grafikama. Sa ovom skupoćom grafika nisam ih ni overclockovao jer se dobija vrlo mali do ništa a veći je rizik. Samo mali undervolt ako može i agresivniju krivu ventilatora. Ova Rx 570 je prilično hladna, nikada nije pregrevana i još uvek je 100% dobra.Samo sto amd drajveri su dobri samo za ono osnovno a sve nesto vise oko podasevanja i stelovanja kartice se radi sa nekim drugim programom. Posto njihovi drajveri su ok par dana i onda iz cista mira zabodu u igri i resetuje se racunar kada se podigne sistem ponovo i pogleda se u amd podesavanjima sve je vraceno na fabricke vrednosti, vise puta testirao svoju teoriju dok sam imao amd karticu i svaki put je njihov softver bio problem, kada sam sve to isto odradio u msi afterburner ni jedan problem nisam imao ali sam svakako iskoristio ponovno ludilo za kopanjem kada je bilo i prodao kartu za lepe pare i uzeo jacu gtx 1070ti.
A jos neko je bio pisao o istom problemu.
Poručen Gigabyte GV-R66EAGLE-8GD kod Baito, 46.930 RSD. treba da stigne u petak. Poslaii potvrdu posle 5 minuta, posle par sati zvali telefonom da se izvine što im je e.mail u problemu a malopre poslali narudžbenicu. Priličnio efikasno. Kod njih sam takođe kupio R7 5800x skoro.
Samo sto amd drajveri su dobri samo za ono osnovno a sve nesto vise oko podasevanja i stelovanja kartice se radi sa nekim drugim programom. Posto njihovi drajveri su ok par dana i onda iz cista mira zabodu u igri i resetuje se racunar kada se podigne sistem ponovo i pogleda se u amd podesavanjima sve je vraceno na fabricke vrednosti...
ja nikako da nadjem neki glup razlog, pa da kupim i probam ovo....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari