jurodivi
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 15.08.2011
- Poena
- 1,165
Scythe Kaze Flex ili Arctic P12 ako hoćeš baš jeftino...Moram prvo da pregledam dal ima nekih normalnih ventova da se pazare a de ne koštaju kao Noctua pa ću da se poigram time.
Scythe Kaze Flex ili Arctic P12 ako hoćeš baš jeftino...Moram prvo da pregledam dal ima nekih normalnih ventova da se pazare a de ne koštaju kao Noctua pa ću da se poigram time.
Kako je krenulo grafike ce biti dimenzije dve cigle (25×12×12) pune marinijuma i imace jedan vent na pocetku hladnjaka (u kucistu) i jedan na kraju (tamo gde je back i/o panel) i izbacivati napolje vreo vazduh. Kao jako debeli blower fan. Kao sto serveri imaju forsirano hladjenje od napred ka pozadi.
haha, ma pusti.... meni je to jedini nacin da kupim te ventove. zvao sam neku radnju bio koja ih navodno ima, na sajtu sve bilo slovima ispisano ne umem da procitam, nasao nekako broj, al dzaba kad ne umem da objasnim sta mi treba... samo amazon batopa nema samo na amazonu noctua![]()
Уз ону асусову промоцију где ти враћају 100 евра за њу, излази толикоGde ima da se kupi za te pare ?
ljudi manite se kupovine stare generacije, nova je na pomolu, 7800 stize i bice verovatno brza od svega sto moze sad da se kupi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari