Sve zavisi od modela i klase kojoj pripadaju odredjeni modeli,ne možemo se samo vezivati za proizvodjača,jer on ima u ponudi nižu,srednju,visoku klasu .Da li neko ima iskustva sa Asrock RX 6900 XT Phantom?......nikada nisam imao nista od Asrock-a pa me zanima kakvi su kao proizvodjaci grafika hladjenje,buka itd?...(pretpostavljam da nisu na nivou velike trojke Asus,MSI i Gigabyte)
Ja imam Asrock 6900xt oc formula. Karta radi savršeno, nema nikakvih problema sa drajverima. Ali to je Asrock top ponuda, zapravo verovatno najbolja 6900 karta (po buildzoidu)
Mislim da ASRock malo preteruje po pitanju snage potrebnog napajanja. I sam sam razmatrao kupovinu RX 6900 XT i na kraju odustao, baš zbog takvih zahteva proizvođača po pitanju snage napajanja.Trenutno imam Seasonic Core 650w napajanje,pretpostavljam da to ne bi bilo dovljno za 6900xt?.....koje bi onda napajanje dobro radilo,da moze da se kupi kod nas?.....neko od 850w ili 1000w (na sajtu asrocka stoji preporuka za 900w)?...koji model?
Izvinjavam se ako pitanje o napajanjima za 6900xt ne ide u ovu temu![]()
Probaj sa 650W, undervoltuj kartu i vidi...ako zeza, gasi se, kupi jače napajanje.
Problem nije u vatima već spajkovima koji su veliki, kao i kod 3080/3090, i mogu da aktiviraju zaštite u napajanju i ugase ga.
Karta kao karta je dobra, samo me nervira što stavljaju 3x8-pin konektore bez potrebe...
Mislim da je to osiguranje da od te tri, barem dve budu sa nezavisne grane. Ima onih što na jednoj grani imaju dva 8-pinca.A koja je zapravo svrha ta 3x8 pin konektora na toj (i drugim grafikama)?.....tako vuce vise struje,stabilnije radi ili sta vec?
Znaci imaš 115 identičnih računara. Znaci svi driveri su isti? Takođe za čipset?Kakav sistem,menjam ssd/hdd na 115 računara jedan te isti sistem.
Ne treba ti na taj ddu..al ajd
Uninstall iz control panel. Ko da ljudi nisu mogli da pređu sa nV na ATI pre nego što je postojao DDUKako misliš ne treba mi DDU?....pa čime da obrišem nvidia drajvere?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari