vladimirdowla
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.03.2011
- Poena
- 270
Eno polako ali sigurno cene za referentne kod nas došle do 370-400€ u prodavnici

Eno polako ali sigurno cene za referentne kod nas došle do 370-400€ u prodavnici![]()
![]()
Nonreferentne karte ce biti dobre, samo je pitanje cjene, dzaba sve ako karte budu preko 300€.
Referentna se vani krece oko 270€, nonreferentne ice sigurno na 300€
Ne pratis na casu napisano je koliko ce kostati Sapphire dual x. Mada ako ciljas na Asus i ostalo onda ok.
Evo link sa cenama nonreferentnih modela, sad koliko je to provereno ko zna...
http://techfrag.com/2016/06/30/aftermarket-custom-radeon-rx-480-designs/
P.s. Cene su u singapurskim dolarima![]()
PowerColor nereferentna dolazi sa 6pin Pogledajte prilog 203724 :rupa:
Ako su 239$ pretvorili u 280E kod nas, onda za ove nereferentne ocekuj 300$ da pretvore u oko 350e.
A ne mora da znaci da hoce, mozda budu skuplje![]()
Eno polako ali sigurno cene za referentne kod nas došle do 370-400€ u prodavnici![]()
![]()
Ne okrece se konzolama nego su vecina gamera oduvek bili casual korisnici i hoce da im igra radi i da celo iskustvo kosta sto manje, ne interesuju ih rezolucija i FPS. Inace PC kao platforma u ovoj generaciji dobija kvalitetnije multiplatform portove nego u prethodnoj.Evo sad vise ne znam ni sam, vidim dosta se okrece konzolama, imam cak i amere neke koji su ovde u Kg, lik je drugi dan sto je doso trazio da kupi ps4, sad dal uzimati sony ili xbone
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni za posao ne treba bolja graficka od Intel integruse.
a sakatu gtx 1060 sa 192 bit magistralom necu ni da gledam
Grešiš...
Pa to sam i mislio. Ako već moraš da kupiš PC i da platiš MB+CPU+RAM+HDD..., valjda je jeftinije dati 250€ za grafičku i igrati igre na njemu, nego davati 450€ za konzolu. Druga stvar je ako nekome desktop PC nije uopšte potreban
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari