Šta je novo?

AMD Radeon RX 480 tema

Šafirku rx 480 4gb sa elpidinom memorijom postavio sam na 2000MHz i radi stabilno za sada.
A i ovi drugi vendor modeli ako ste podizali i do koliko ste dizali memoriju?

Poslednja izmena:
Jel neko naručivao ? ili slao upit za sapphire nitro 4gb, vidim da je u iponu 240e.. Koliko li je kod "mađara" ?

Verovatno isto ili neznatno manje. Kontaktiraj Fantu

Možda ti se više isplati da uzemš 480 sa 8 GB Rama, ili da sačekaš malo da naprave modele sa 2 kulera.

Videću još. Ako je 230 to mi je ok, jer je gtx 1060 da valja 300.

I mene to zanima. Isplati li se dati malo vise za RX480 4gb ili uzeti rx 470

možda za 240 ? ove njihove cene su otprilike cene u mađarskoj, skinu porez i to im je zarada..

Fanta mi je nekada pravio cene, kada sam mu ukazao na naku "Akciju"

Hvala na informaciji. Videcu jos.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nema od ipon vise nista, ipon radi i dalje ali stranci vise ne mogu uzimati robu. To jest mogu ali ne mogu da vrate PDV nazad. Niko vise ne uzima od njih jedino da se ode licno.

Imam par pitanja za vlasnike ove kartice, MSI Gaming X i Sapphire verzije.
Sto se Sapphire tice, zanima me dal je stvarno tolko bucna i dal se toliko greje kao sto pricaju?
Sto se MSI tice, zanima me dal moze da se resi taj problem sto kartica ne ume da drzi klokove posle nekog vremena u igri, dok ih Sapphire drzi na maximumu, nepromenjene... dal je moguce ako overklokujem MSI, podignem Power Limit i dozvoljenu Temperaturu, dal se onda vise to spustanje klokova ne bi desavalo?
Takodje me zanima kolko je moguce klokovati MSI, dal moze da dodje blizu klokova, klokovane Sapphire kartice?
Ovako dokle vagam, dajem prednost MSI kartici, ali mi se ne svidja to sto spusta taktove i sto je generalno za 2% sporija.

Sad kad safir daje 3 godine, zaista nema razloga kupovati precenjeni msi. Inace je stopke bio u pravu, cena je nesto manja od 240 :) narucio sam jednu safir 480 4gb, ali nisu pouzdani rokovi ali ni dobavljivost kao na iponu

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

Imam par pitanja za vlasnike ove kartice, MSI Gaming X i Sapphire verzije.
Sto se Sapphire tice, zanima me dal je stvarno tolko bucna i dal se toliko greje kao sto pricaju?
Sto se MSI tice, zanima me dal moze da se resi taj problem sto kartica ne ume da drzi klokove posle nekog vremena u igri, dok ih Sapphire drzi na maximumu, nepromenjene... dal je moguce ako overklokujem MSI, podignem Power Limit i dozvoljenu Temperaturu, dal se onda vise to spustanje klokova ne bi desavalo?
Takodje me zanima kolko je moguce klokovati MSI, dal moze da dodje blizu klokova, klokovane Sapphire kartice?
Ovako dokle vagam, dajem prednost MSI kartici, ali mi se ne svidja to sto spusta taktove i sto je generalno za 2% sporija.

https://www.youtube.com/watch?v=EPwsLOX7Y_k
Čovek je lepo pojasnio sve za šafirku rx 480.

figon82 meni deluje da je sem MSI-a i Gigabyte precenjen.

Poslednja izmena:
Sad kad safir daje 3 godine, zaista nema razloga kupovati precenjeni msi. Inace je stopke bio u pravu, cena je nesto manja od 240 :) narucio sam jednu safir 480 4gb, ali nisu pouzdani rokovi ali ni dobavljivost kao na iponu

jel si danas (juce 3.10) narucio? 240 je?

Ja jesam, 230e.

Ja sam za 231 :D kod f**** je 235

Znaci narucili smo iz iste radnje, posto je i mene izasla tacno 231. :D

Samo da ostane ista cena dok ne stigne karta. :D

Za Sapphire Nitro 4GB model 230e je super cena. Srecno momci i da sluzi:d

Vrh Dno