Šta je novo?

AMD Radeon R9 270/270x tema

Driveri poslednji 14.4, podesavanja sam namestao high pa sam smanjivao, modove nikakve nisam instalirao. Uopste mi nije jasno kako tako lose radi. Ima nekih 60-70fps ali uzasno je

To je kako je igra pravljena. I meni izgleda usporeno. Ali mom bratu ne smeta.

Stvar je u animaciji, čim ima 60FPS a izgleda mu sporo.

Možda misli na rubberbanding. Liči na seckanje,u stvari je do servera.

Meni na powercolor r9 270x pcs+ wot radi sasvim normalno. Desi se da ode ispod 50fps ali obicno je negde oko 60-70. Sve na max 1920x1080.

pcs.PNG furmark test Powercolor r9 270x pcs+ 1200 core 1510 mem.

Izvrti deset krugova krize da vidimo dal radi na tom taktu. Koji je ASIC?

Pretpostavio sam. Vrlo su retki primerci koji idu 1200 na jezgro

Kupio sam Powercolor r9 270x, grafika kida svaka preporuka, samo izmerite prvo da li ce da stane u kuciste, posto vecih je dimenzija, ja sam imao problema sa sata 3 konektorom na ploci asus p8h77-m, inace cpu je i5-3450.

Kupio sam Powercolor r9 270x, grafika kida svaka preporuka, samo izmerite prvo da li ce da stane u kuciste, posto vecih je dimenzija, ja sam imao problema sa sata 3 konektorom na ploci asus p8h77-m, inace cpu je i5-3450.

Dobra kartica, jedino garancija od dve godine.

Nek te dugo i lepo sluzi :)

Gledao sam online serije i odjednom plavi ekran, pisalo je nesto ATI, predpostavljam da su drajveri u pitanju. Graficka je powercolor 270x, a drajvere sam skinuo poslednje. Od predhodne graficke sam obrisao drajvere, da li mozete da preporucite stabilne drajvere za ovu graficku.

Predhodne 13.12, ako ti ne rade. Meni su ovi novi sasvim stabilni, stavio sam ih kad su izašli.

Kod mene poslednji stabilni drajveri uz fleš biosa na Asus kartici lepo rade. Ni artifakata, ni mikrotrzaja, sve je kako treba.

Pozdrav. Imam ovu graficku r9 270x powercolor vec jedno 5 meseci. Zanima me koja je njena maksimalna gornja granica do koje temperatura moze da ide ? Pitam ovo jel sam primetio da moja sada ide kad igram world of tanks do 69c...Da li je ovo opasno ili moze jos da gura ?

Pozdrav. Imam ovu graficku r9 270x powercolor vec jedno 5 meseci. Zanima me koja je njena maksimalna gornja granica do koje temperatura moze da ide ? Pitam ovo jel sam primetio da moja sada ide kad igram world of tanks do 69c...Da li je ovo opasno ili moze jos da gura ?

Nema potrebe za brigom, sve do 75c je OK. :)
P.S. Eventualno ako mislis da je previse mozes da je ocistis od prasine i da zamenis pastu ;)

Znaci da dignem sve cetiri u vis i samo da cepam :)...e kad bude presla 75c kako onda graficka reaguje na to, ugasise se racunar ili ?

Nece da se gasi komp. Racunaj da je kriticno kada bude isla preko 85 stepeni i da joj tada pod hitno treba menjati pastu i cistiti cooler.

Danas mi je stigla Asus R9 270 x TOP. Skinuo sam sa Asusovog sajta novi BIOS i program ATI WinFlash. Moze neki kratki tutorial kako da flesujem, a da nesto ne zabrljam. Hvala unapred.

Samo pokreni taj exe ako ćeš flash iz Wina. Ugasi AV da ne s****.

Nisam siguran, ali mislim da je taj bios sa asusovog sajta executable. Znaci dupli klik yes yes i tolko :)

Na to sam i mislio, pokreneš taj bios fajl. Ne treba ti ništa više.

Nazad
Vrh Dno