Karta me izasla 22,590din u gig....onu,a kad popalim sve sto se tice voltaze u MSI AB,opet mi je skala za pomeranje napona zatamnjena. sa asusovim tweakom sam uspeo da pomeram voltazu al u gpu-z mi konstanto pokazuje 1,210 sto je inace i def.a sto se tice max safe napona,oko 1,25 je max granica dok su temperature u normali.
edit: max sto mogu da pomerim skalu za klok GPU je 1120.kako da povecam to?
Pa mislim da je bila, bar kod nas, 1000 din jeftinija od Sapphire, dok je bila u ponudi, a koliko vidim opet su je dobili, s tim da su stavili istu cenu kao i Safirka.Jer uzeo neko ovaj PC Myst 7870XT ? Kakav je kada se poredi sa Sapphire 7870XT ? Koja se bolje klokuje ?
Udji u opcije, mislim da ima neka koja se zove "extend official overclock limits", ako ne nadjes pogledacu tacno pa da ti kazem, mislim da je bas u tom prvom prozorcicu kad udjes u settings i spustis skroz dole. Trebalo bi da je to ono sto trazis.
jeste,al to sam dobio tek kad sam instlirao beta verziju msi,no opet ne mogu da pomeram voltazu![]()
jeste,al to sam dobio tek kad sam instlirao beta verziju msi,no opet ne mogu da pomeram voltazu![]()
Da li je ok PowerColor 7870 MYST? Najvise me brine sto ima samo jedan ventilator...
Moja makina u full loadu trosi oko 330w makar zalman toliko pokazuje![]()
Misli na ceo komp verovatno.Ne moze graficka toliko da trosi.
Kako mislis ne moze? Pa overklokovana 7970 trosi dosta vise od toga, mislim da je preko 300 na stock-u. A ova njegova je tahiti isto overklokovana...
Odakle da povuče puno više od toga? PCI-E slot isporučuje 75w, 8 pin konektor 150w i 6 pin ne bi trebalo da može 150w, nema tu mnogo mesta za puno veću potrošnju.
Kako mislis ne moze? Pa overklokovana 7970 trosi dosta vise od toga, mislim da je preko 300 na stock-u. A ova njegova je tahiti isto overklokovana...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari