Ljudi volim i ja ATI ali bi voleo da sednem za Nvidiu od 350e da probam Crysis Warhead na 1980x1020 AAX8 AIX16 Entusiast. Da vidim kako ide cisto.
Mozes da budes fan necega dok je su suprotni bolji malo kada krene razlika da bude drasticna onda valja preci u ono sto je bolje. ATI se mangupira sa tim 5970 koja je 2 graficke i ARES-om inace mereci najacu single jedne i druge to je ludilo porediti uopste.
Ali sigurno, sigurno cu sledecu ne kazem sve naredne kupiti Nvidia ali sledecu da. Sem ako ATI ne napravi nesto drasticno dobro a znajuci ih nece, uvek ce *****avati.
Vreme je da ATI napravi jednu karticu da parira Nvidi bas u svemu ili da sagne glavu i cuti prestane da poredi duple kartice. Jer onda nek izbaci Nvidia duplu isto neku dve 570 plus klokovanu pa da vidimo nju i 5970. A ne racunati 470-480 protiv 5970.
A meni kada sam kupovao bilo je bitno da kartica ne koci sa filterima ni na jednoj igri koja je izasla na 1980 monitoru i da kosta do 40.000. E onda sam izabrao 5870. Isti Asus je bio 50.000
Dobro je da Nvidia nije pravila dvoglave karte u proslosti .... i kurcila se kako su najbrze .... to sto sad ne mogu da stave 2 cipa na jednu kartu, *** njihov problem, ali je suplja prica sad kao .... ATI nek napravi single kartu da se takmici .... lol
Ocito je kako su karte rangirane i ko je gde promasio i pogresio, kome nije jasno sad nece biti nikad ... ***
ovaj kajman je totalno razocarao od tolike galame i najave nista posebno
mislim da ce 560 biti pravi hit
Nije mi jasno na koju foru su ovakvi rezultati.Tessetlacija?AA i AF?
Gledajuci testove fps pada u odnosu na GTX580 u nekim slucajevima i kod GTX570 kada su visoke rezolucije i AA i AF filteri u kombinaciji.Takodje nisam video poboljsanje na polju tesselacije.Bar sam se ovde nadao da ce biti brza bar od GTX480.
Vise sam ocekivao iskreno.Mozda ce nekom zvucati ironicno jer sam nVidia fan ali se nadam da ce driveri da poboljsaju situaciju mada mi cena koje plasirana u startu govori drugu pricu!
Nije Cayman razočarao već je GF110 iznenadio![]()
Ostaje da se vidi kakav će full GF104 biti aka GTX560 mada se već može naslutiti scenario sa njim, njegovim performansama kao i sa AMD-ovim counter attack-om u vidu HD6950 sa 1GB RAM-a.
Preterujem sa zenama ovih dana, izvinjavam se, nece se ponoviti@Proday
Gde si ti bio svo proteklo vreme?Kakva crna Dualka,Cayman je single chip,Antiles ce biti dual ako si na to mislio?!
Preterujem sa zenama ovih dana, izvinjavam se, nece se ponoviti![]()
Pa vec imas cene.31k ti je 6950!
Pa vec imas cene.31k ti je 6950!
Čitam naslov teme, čitam komentare, nešto se ovde ne slaže.Zašto svi pričaju o nVidia-i? Da li ja ne znam da čitam ono što je napisano, pa naslov AMD Radeon 6950/6970 Thread u stvari znači nVidia je Mercedes/BMW/štatijaznamkojiautouodnosunakineskeamdmašine? :trust:
P.S. Dajte ljudi odrastite. :smackbum:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari