Ljudi mozgam vec nekoliko dana ali ne mogu da odlucim koju maticnu plocu da uzmem. Znam samo nekoliko stvari:
-To treba da bude dugorocna kupovina, znaci ploca treba da podrzava Morgan Durone i XP procesore i naravno DDR/SDR (oba po mogucstvu)
-Ploca bi trebalo da bude relativno dobra za o/c (nisam neki fanatik ali bih ako moze sigurno o/c procesor i graficku)
-Cena te ploce ne bi trebala da mi u 19.god. izazove srcani udar
,cak sta vise to je veoma bitna stavka
-Ne bi trebalo da bude integrisana sem zvucne
E sada vi meni recite: *sta* *kako* *gde* i *koliko*...ili mozda da kupim neki SiS 735 i Duronce na 900 i da se zauvek oprostim od o/c snova
E da...sto se finansijskih sredstava tice recimo da bi bilo idealno kada cena za plocu i procesor(polovni Duron 600-650) ne bi presla 300dem... 
Dakle dobro razmislite jer bih ja da konacno kompletiram tu svoju
nesrecnu masinu
boom
-To treba da bude dugorocna kupovina, znaci ploca treba da podrzava Morgan Durone i XP procesore i naravno DDR/SDR (oba po mogucstvu)
-Ploca bi trebalo da bude relativno dobra za o/c (nisam neki fanatik ali bih ako moze sigurno o/c procesor i graficku)
-Cena te ploce ne bi trebala da mi u 19.god. izazove srcani udar
-Ne bi trebalo da bude integrisana sem zvucne
E sada vi meni recite: *sta* *kako* *gde* i *koliko*...ili mozda da kupim neki SiS 735 i Duronce na 900 i da se zauvek oprostim od o/c snova
Dakle dobro razmislite jer bih ja da konacno kompletiram tu svoju
nesrecnu masinu
boom