Stilgar.
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 24.03.2012
- Poena
- 199
Dva digimona.://www.youtube.com/watch?v=AbMYV8Djt7k[/video]
Dva digimona.://www.youtube.com/watch?v=AbMYV8Djt7k[/video]
Premotah ovo na brzinu i videh samo 1 tabelu tj test, verovatno ovaj lik preko 30 min prica da je u svakom slucaju i bez obzira na cenu Intel mnogo bolji od amd-a![]()
I to pazi razlika je 20 fpsa , a razlika u ceni je tolka da mogu da uzmem 2 8350 proca za 1 i7Sto je najgore na pocetku teksindicate klipa lepo kaze covek da u nekim igrama koje se testiraju npr battlefield 3 i krajzis2 jeste bolji intel
Cek pa jel Intel losiji ili bolji u igrama?
Ja koliko sam ispratio razlike su osetne na strani Intel-a ,ne vidim gresku ni u ovom klipu.
Ja sam to drugacije doziveo.Covek je prezentirao razlike u tehnologijama i sam napredak ,cak u jednom delu
kaze zelim da se AMD probudi,ne zelim niciju propast itd..
Ovde nije poredjenje CPU-a istog cenovnog ranga nego je izdvojen najjaci CPU iz srednje klase Intela i najjaci CPU vise klase od
AMD-a .. Nepravedno bi bilo da su koristili procesor od 1000$ tipa 3960X .
Imate bateriju njegovih testova pa probajte i sami pa uporedjujte ako neko sumnja da je ono namestaljka..
Pa cekaj koliko sam ja razumeo covek uporedjuje AMD 8350 koji kosta 165e i i7 3770k 300e. I kad malo pogledas testove shvatices da AMD pruze mnogo bolji BANG 4 BUCK sto bi oni rekli. Pazi niko ne kaze da je AMD bolji od i7. Koliko sam ja shvatio u dosta testova se AMD pokazao nesto tik iza i7. Tako da cene su tu i rezultati su tu.. ko smatra da mu se isplati da da odozgo jos 150e za procesor da bi dobio 5-10% performance samo izvolte
Sto se tice GTA dosta ljudi kazu da je jako lose optimizovan za PC.Meni lepo radi na ps3 koji sam kupio pre 5 godina
Meni je svejedno.. ja nisam ni intel ni amd fan...jednostavno sam doneo neki svoj zakljucak kad izvagam kolko treba da platim a koliko dobijam
Opa bato !!! Ovo je baš veliko iznenađenje, Magny, zar ne ? Ja sam uvek mislio da će Richand biti lansiran krajem aprila otprilike, ali već mart je prilično rano.
Najzad da i AMD porani i iznenadi, da tako kažem.
Samo nije mi jasno šta tu ima da se unapredi u FX seriji Piledriver-a, sem da mu se smanji TDP i poveća frekfencija na 4.2 do 4.4 GHz.
Misliš da je moguće da vidimo i 10 jezgrani Piledriver ili kako ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari