Nije mi jasno potenciranje tog negativnog stava ka Phenomu! Zar nam svima nije u koristi da AMD ima sto kompetitivniji proizvod, kako bi krajnji korisnici nastavili da dobijaju sve bolje proizvode za sto manje para?Znaci li ova zadnja recenica da Phenom sa svojom "fantasticnom arhitekturom" na bednih 2Gh ipak nece moci da se nosi sa Penrynom na 3.3Ghz ili mi se samo cini? Samo neka nastave sa odlaganjem, taman da izadje na megdan Nehalemu...
With Phenom set to not appear in 2007, several motherboard makers have made plans to decrease shipments of socket AM2+ motherboards and to increase those of Intel's platform, added the sources.
Evo da dodam na drfedjin post,quote sa Digibull** sajta:
Hehe,pitam se koji su to izvori koji plasiraju ove buve![]()
<flame off>Nije mi jasno potenciranje tog negativnog stava ka Phenomu!
Nije mi jasno potenciranje tog negativnog stava ka Phenomu! Zar nam svima nije u koristi da AMD ima sto kompetitivniji proizvod, kako bi krajnji korisnici nastavili da dobijaju sve bolje proizvode za sto manje para?
Mislim da je "problem" u definiciji dugo. AMD-ov ciklus od 4 godine izmedju jezgara je pokazatelj koji kaze da je kompanija apsolutno u okvirima tog ciklusa. Podseticu te da je izmedju P4 i C2D proteklo 6 godina. S druge strane, K10 dolazi godinu i nesto malo jace nakon C2D sto je mozda predugo, ali do sada ove dve kompanije nikada nisu imali sinhronizovana izbacivanja novih jezgara, tako da po meni tu nema osnova za "osudjivanje".Moj negativni stav je prema AMD-u koji dugo nista novo nije ponudio trzistu a kada napokon treba da izbace dobar chip, ne mogu da dostignu radne frekvencije da bi se takmicili sa Intelom.
Mozda si me pogresno shvatio, nemam ja negativan stav prema Phenomu i slazem se tvojom konstatacijom da je svima u interesu da to bude dobar procesor. Moj negativni stav je prema AMD-u koji dugo nista novo nije ponudio trzistu a kada napokon treba da izbace dobar chip, ne mogu da dostignu radne frekvencije da bi se takmicili sa Intelom.
Zar nisi cuo za onu staru poslovicu : " Bigger is better ! " :dBigger, better, more ? (dajmi, dajmi, dajmi, dajmi, dajmi,...)zar posle C2D da nas ostave toliko da cekamo ?... Stvarno zasluzuju da propadnu
![]()
The release of the first K10 CPUs, the Opteron 2300 line-up is closing in fast and although AMD has talked a lot about it they have been reluctant to show off too many K10 CPUs. This 'issue' has been 'fixed' by the guys at oc.com.tw who have posted a first quick photo shoot of two Agena (Phenom FX/X4) engineering samples. The pics can be contemplated just below. Enjoy and hope for the best.
Pa toliko je providno da zaista samo onaj koj ne zeli da vidi nece videti.
Pretpostavimo da ce Phenom biti odlozen za 2008 (kao sto nece).
i?
Taj Phenom bi bilo bolje da su nazvali Pheromone koliko se neki pale na njega...
Pa ovo je Phenomenenalno
Koje li je napajanje pokretalo ovo cudo od tri 'strujo-tamanitelja' od video-kartica?
Jeste i to Thermaltake 1200W:zgran:Nazire se na fotki kucista...1200W :smoke:
Nazire se na fotki kucista...1200W :smoke:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari