Šta je novo?

AMD Phenom II - zvanična tema

To su bila vremena. Vruce leto 2012 i klima u kuci uvek na 18c kada se sprema Linx :)

Maxx1.jpg

Imao sam 955, dobijao sam preko 50 gflops, sad tuban ide oko 78.
A kad ga nasviram na njegov max - 4.3GHz ide preko 80gflops :D
Pa da vidimo da li su fenomi za bacanje :p
Znaci ako bih nasvirao i5-4670K na 4,5GHz, da li bih dobio 200gflops ? Posto na 4,2GHz daje oko 181-185. I posle se ja pitam zasto i5 daje duplo vise FPS u igrama sa starom grafom :)

Paaa probaj i više od 4.5 :)
Zapravo idi do maksimuma pa javi rezultat. :p

Pa kupi, ja skupljam za CM Nepton 280L :D

Pa kupi, ja skupljam za CM Nepton 280L :D
Dao 4000 din doplate za ASUS R9 280X koja stize u utorak, ako se bogovi dostave smiluju i ostalo mi je samo 50e u fondu za komp, te ce to malo da potraje. A na moju veliku zalost, odelo za maturu je bilo malo prece :D

Ma da, neka prođe matura, to je bitnije :)
Tako sam ja prošle godine, tek kad je prošla matura pa letovanje počelo se ulagati u komp :D

I jedan od vecih prioriteta mi je kupovina tastature sa MX dugmicima i pozadinskim, ocoravih ovako :D

Ima li neko predstavu gde se moze nabaviti vent za stock kuler od phenoma 2? Trebalo bi da je 70x70x15 ili 70x70x20.

Probaj da usrafis klasican 80mm vent. Tako sam ja makar za one klasicne amd box kulere.

Ma zamenio sam stock phenom kuler jos prvi dan za CM Hyper EVO TX3, cim sam cuo kako se cuje stock smorio sam se. Stavio sam stock na neku staru masinu, kojoj je pokidan leptir na ventu i mogu reci da je na njoj skoro bezcujan bio.

Tnx za predloge, iskopao sam na potkrovlju iz neke stare masine koji pasuje, samo da vidim sad jel radi i kako se cuje. :D

Nazad
Vrh Dno