Ljudi, do koliko moze da ide phenom 965? Naravno, sa dobrim hladjenjem.
I meni danas stize phenome II 555 BE (ploca Msi 770 G45)......otkljucao sam sva 4 jezgar B55 (bar ja tako mislim) za sada na box kuleri u default voltazi stabilan u linx-u 40krugova...maksimalna temperatura 60c.
montiram CM TX2 na njega pa vam javljam sta sam uradio sa klokom i koje su temperature i da li je je i dalje stabilan.
BTW....posto 1 put koristim AMD, sta koristite za kontrolu temperature? RealTemp mi ne radi, a speedfan pokazije 0c. Koristio sam Everest za ocitavanje temperatura
C3 revizija i CACAC...ako nekome znaci nesto
Uspeo sam da klokujem na 3.5ghz dizanjem mnozioca na 17.5 . core voltage je na auto i to na 1.4v. Videcu koliko jos mogu da izvucem iz njega Dizanje fsb-a mi nije donelo nista :wall:
Ako se ne varam ovaj moj AMD Phenom II X2 550/BE na auto je 1.325v. Otkljucanog i lagano kloknutog na 3.5ghz sada drzim na 1.38v. Aj proveri jos jedared auto v bas me zanima kolika je. Nesto mi se tih 1.4 cini mnogo za default.
:wave:
U biosu je podesen napon proc-a na AUTO, e sad u cpu-z ocitavanje napona varira od 1.36 do 1.4v nije konstantno 1.4 dok radi linx. Stavljam ga na 1.38 pa cu videti da li je stabilan na 3.6ghz.
Koje napone da unesem za NB, SB, HT
Evo slike, nisam imao iskustva do sada sa AMD-om :eyebrows:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari