Šta je novo?

AMD Phenom II - zvanična tema

ja msm da je greska...

eno ispravili su, međutim sad primećujem novu foru i to ne samo kod atoma nego na još par mesta 940 je jeftiniji od 920(ne core i7). kontam da se 940 prodaje znatno više pa je stigla nova serija, a 920 još nisu rasprodali iz starije nabavke.

huh, lepo :D

al pazi ovo
Stanje na lageru: Ne

Poslednja izmena:
ipak mislim da ih imaju jer već su im dve nedelje u cenovniku a na itsvetu se tek sad pojavilo. možda nisu ažurirali. jedina glupa stvar kod njih je što moraš prvo da platiš u pošti da bi ti poslali. nema varijanta pouzećem.

ipak mislim da ih imaju jer već su im dve nedelje u cenovniku a na itsvetu se tek sad pojavilo. možda nisu ažurirali. jedina glupa stvar kod njih je što moraš prvo da platiš u pošti da bi ti poslali. nema varijanta pouzećem.

ja sam moj 940BE cekao 7 danaali se isplatilo
:banana:

kupiš i više uopšte ne pratiš cene, to je najbolji savet za čuvanje živaca.
bitno da si ti njega uzeo, sad uživaj.

Zna li iko kad ce Phenom II X2 550 i Athlon II X2 520 stici kod nas u prodaju, i otprilike koje cene? Koliko vidim cene ce im biti izmedju 70 i 100$ u USA.

Najjaca recenica iz onog linka sa prosle strane:
We managed to activate both blocked cores on our Phenom II X2 550 sample and turn it into a fully-functional quad-core CPU without any effort. By the way, it immediately overclocked to 3.8GHz.
4cores.png

:D Fucking win.

Poslednja izmena:
Bice ih u prodaji od utorka 09.06.'09. (tako bi trebalo), cena oko 8900-9000 din.

Poslednja izmena:
,)zadovoljan sam sa svojim 940BE kada dode vreme malo ga oc i to je to,)

ajde nek mi neko kaze plocu a da ispunjava ove uslove
da je za am3 proc tj. za amd ph II 945 ili 955
da podrzava mem. na 1600
da ima 6 slotova za memoriju
i da je do 13.000
ako postoji takva? ako ne neka najbliza ovoj ceni

Poslednja izmena:
nisam 100% siguran ali mislim da DDR3 sa 6 slotova ima samo na X58 zbog triple šklj memorije. AM3 su uglavnom, do 13k, sa 4 DDR3 slota.

evo ova najjača MSI GD70 pa opet ima četiri slota(podržava klok do 2133,moćno).

hmmm.... moguce... :( :( :(

e sad nzm sta bih radio ako ima 4 slota

da li bih uzeo 2x2 1333, 3x1 1600 (ali mi onda ostaje samo 1 slobodan slot) a nema para za 2x2 1600
ili da sad uzmem 2x1 1600 pa kasnije kad jos pojeftini 2x2 ako ne nadjem samo 2!?

Poslednja izmena:
ili da sačekaš(ako je uopšte u pripremi) onu Memory Lover seriju od MSI-a. tu bude i 8 slotova za memoriju. mada nemoj me držati za reč jer nije ni najavljena, to sam samo lupio.

bolji ti je izbor dual channel jer to AMD podržava, 3x1 ne znam ni da li bi radilo sudeći po tome kako su ploče izbirljive sa DDR3 memorijom. prvo vidi šta ploča podržava od memorije pa ćeš znati šta da kupiš.

ploca bi za sada bila Asus M4A78T-E

voleo bih 4gb 1600, al skupo...

uzmi transcend(imaju elpida cipove) ram na 1333 2x2gb i klokuj ih na 1600mhz...ja sam tako uradio i sve to me je kostalo 4500din

ali geil niko nije probao na biostar ploci i sta ako nije kompatibilna kao patriot sta ces posle sa njom?

Na Rebels Haven-u imate sta god pozelite od BIOSTAR BIOS fajlova (i originalne i modovane) pa cepajte!

Rebels...

Јел има негде да се нађе неки модован биос за ову моју плочицу (DFI DK 790GX)

Poslednja izmena:
Uclanjen sam na taj forum, ali nista pametno nisam nasao.

Jesi mozda nasao podatak da li se moze X3 720BE otkljucati na tvojoj ploci?

Nasao sam negde da moze (mozda bas na tom forumu), ali ima poseban bios za to (valjda ne moze sa standardnim)... Nesto su pricali da posto je AMD trazio da se to ukine, nece tu mogucnost ostavljati u buducim biosima...
To je ovaj R7GD225A.zip sa ove strane
http://www.dfi.com/portal/CM/cmprod...ormal&mode=view&downloadFlag=false&itemId=542
Nisam probao, naravno, posto nemam x3.

Poslednja izmena:
Jedno pitanjce.

Da li neki (i koji) AMD II Phenom procesori bi mogli da rade na ploci iz mog potpisa?

Vrh Dno