Ja pre svega nisam niciji fan, nismo deca pa da se prepiremo oko necega, naravno da menjam misljenje u skladu sa informacuijama koje pristizu, ne treba po svaku cenu da branim misljenje koje se nakon nekog vremena pokaze kao ne ispravno ili delimicno ispravno, naravno da cu se korigovati u skladu sa novim informacijama, to sto sam pisao bilo je u skladu sa onim sto je tada bilo dostupno, to jes u skladu sa testovima koji su tada mogli da se analiziraju na neki nacun. Ne potrebno pametujes i pokusavas da udjes u neku bezveznu raspravu ovim opsakama "To si i ti predvideo (rekla ti tetka Mileva valjda

)" ja nisam u tom fazonu, ako sam nesto predvideo pa se nije obistinilo, sta sad sa tim? evo vec sam poceo da secem vene he he

pritom jos uvek je sve u vazduhu i videcemo dali je tako kako sam mislio "predvideo" ili nije, rezultati koji se dobijaj zaista su cudni.
Ovu sliku nisi mogo da otvoris a inace ti si je postavio
Pogledajte prilog 44690 , evo sad citam tvoj komentar i ne mogu da veruje da si ti postavio ovu sliku a dajes ovakav komentar, ili te ja ne razumem, dali hoces da kazes da PII sa jednom 4870x2 postize veci rezultat od 29000? na ovoj slici
Pogledajte prilog 44691 ima losiji rezultat nego ova i7 platforma na koja je na 800mhz nizem kloku i sa jednom 4870x2 kartom,
znaci PII sa 2x 4870x2 i vecim klokom ima losiji rezultat nego i7 sa jednom 4870x2 kartom i mnjim klokom .