Šta je novo?

AMD Phenom™ II X6 1100T

I meni je nelogicno ovakvo ponasanje memorije, kapiram, da bi stavljanjem na 1.65 deklarisanog od strane proizvodjaca, memorija trebala da radi i na nizim frekfencijama bez diranja u latencije.

...s16... pogresno me citiras gde sam ja napisao da procesor ide do 97°C navo sam (pogotovo tranzistori) nisam napisao i cipovi, Snimk je takav, kakav je to drugi komentarisu da je temp.visoka.
Ovo treba stvarno desifrovati sta je sta jedno je sigurno da od ovih 3xTEMPIN jedno sigurno Chipset, procesor i naponska jedinica procesora. Sta vi kazete?

U tvom slucaju TMPIN 1 je "cpu package", TMPIN 2 ti je chipset/northbridge, TMPIN 0 je motherboard/south bridge

Inace, to je prevelik napon za 3.9ghz za 965 C3, trokira zbog toga i prevelike temperature a i memorija je olabavljena bas bas ali ajde verovatno zato sto je bilo u toku trazenje stabilnog cpu kloka...

"Note for myself: Never buy cpu from user drsa" :p

Poslednja izmena:
...s16... "Note for myself: Never buy cpu from user "
I zasto bi vidim da si intelovac, ja samo novo pa sta bog da...Ovde se nisam pozabavio nekim ozbiljnijim testom, hladenje je takode ne adekvatno. Pogledaj moje testove I7 3820 voleo bi tvoje misljenje (Sandy bridge E).

Ja sam okoreli amd-ovac :p Pogledaj mi potpis, nego sam trenutno u svadji sa amd-om :p

Bacicu pogled kad dodjem sa posla :)

Aha, jos uvek testiram za 24/7 ali vec nedelju dana drzi bez problema :D Zakacicu neke testove kad budem bio siguran da je stabilna... Samo je na 11-12-11 @1.7v sada, nije htela lepo da radi na 11-11-10, desavalo se da se komp upali normalno i radi sve a nekad krene da zakucava vrlo cudno cim podigne win, tipa nece da pokrene explorer.exe, baca neke .dll greske itd.

Poslednja izmena:
izasao novi update biosa 1208 za Sabertooth 990FX

Prodao procesor, cekam da izadje fx-8170, ako i on izneveri odo u bivse AMD-ovce kao s16 :smoke:

Aj malo da oživim temu :D

Procesor sam uzeo od zerogravity-a još prošle godine, a pre neki dan i kuler :d
Dok sam imao CM 212evo nije mogao preko 3.8 NB i HT na default, sad sa silver arrow-om lagano 4GHz, NB 2.6, HT 2.2
U sobi je pakleno, sigurno ima 26-27c

Ja sam zadovoljan, i ne planiram da idem do onih max 4.3 što je zero izvukao.
A i kuler ima jedan njegov ventilator i jedan obični od 500din :) (to moram da zamenim čim dođem do keša :D)
Untitled.jpg

Tebi FX ne treba, lepo utegnuto. RAM je na Cl 9?

Jeste CL9.

jedino što mu fali je slabiji set instrukcija , i eventualno potrošnja, ali i dalje odličan cpu .

Odlican primerak, vozi i uzivaj! :wave:

Hvala! :d

Nazad
Vrh Dno