ivanbo2003
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.07.2005
- Poena
- 380
gx-x je napisao(la):dobro i oce mi neko reci sta ce AMD da ponudi nama smrtnicima ? sta ja imam od 4x4 i 2xdualcore x 2 , kad to kosta ko Svetog Petra kajgana, a meni ne treba racunar za merenje super Pi-ja vec za zezanje i igranje i DTP 🙂 Nije valjda da cu opet terati semprona ovog 2 godine zbog situaciji - ili 100e ili 300e+ za CPU ?! Pa core 2 duo ce biti pristupacniji od njihove "nove linije" kolko vidim. Mislim, da li dati ~200e za core 2 duo ili 300 za losiji K8 AM2...pojesce ih intel sa core 2 duo...a i 805-ica sabija...samo da su ploce jeftinije i pola AMD low segment tabora bi pretrcao na intel...iskreno nadam se da ce se to i desiti, dosadio mi vise AMD, nisam ne zadovoljan za sada, ali kako se stvari krecu, AMD krece 3dfx-ovim putem, gomila procesore na jednu plocu, izmislja toplu vodu i na kraju ce ih kupiti motorola (lupam) 🙁
Polako bre gx-x,nemoj toliko da se nerviras 🙂.Nece biti DC AM2 300e ili koliko vec je sada.Vec posle 24. ce cene pasti a nije iskljuceno da ce se pojaviti i neki sempy x2 u Q4 ako bas zagusti zbog Pent.D give-away taktike intela 🙂.Nije AMD od juce pa da nezna kako da se prilagodi trzistu na odgovarajuci nacin.Bice novotarija jos,mislim da su ljudi postali pomalo nestrpljivi i ocekuju da se CPU industrija ponasa kao GPU industrija(svakih 6 meseci novi face lift 🙂).
Znaci strpljenje Watsone,strpljenje :d