ivanbo2003
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.07.2005
- Poena
- 380
AMD's new core named "Hound"
Koliko je tacno ne znam,ali deluje da jeste.Dosta informacija sa sve grafikonima za proizvodne procese.
Vise informacija u ovom trapavom prevodu sa japanskog na engleski:
http://www.google.com/translate?u=h...31/kaigai273.htm&langpair=ja|en&hl=en&ie=UTF8
Po tekstu Rev G je malko promenjeni Rev F u 65nm(valjda ... bar sudeci po onim shot-ovima,ima nekih izmena na drugoj slicici,a i trapavi prevod ovo potvrdjuje).
Treca slicica bi trebalo da je "Hound"(K8L?, 2 FP unita jasno vidljiva 😀)
Gde je u celoj stvari Bulldozer?Znam da je pominjano da je to neki novi mobile cpu koji je posebno razvijan,ali ime mi deluje bas lozacki(kao da gazi sve pred sobom 🙂 )
Takodje se pominje koegzistencija dve linije na polju server i mobile serije(mozda i desktop).
Moje pitanje: Da li se to odnosi na ovu ili sledecu godinu?
PS Znam ,prevod je smesan kao crtani film 🙂
Koliko je tacno ne znam,ali deluje da jeste.Dosta informacija sa sve grafikonima za proizvodne procese.
Vise informacija u ovom trapavom prevodu sa japanskog na engleski:
http://www.google.com/translate?u=h...31/kaigai273.htm&langpair=ja|en&hl=en&ie=UTF8
Po tekstu Rev G je malko promenjeni Rev F u 65nm(valjda ... bar sudeci po onim shot-ovima,ima nekih izmena na drugoj slicici,a i trapavi prevod ovo potvrdjuje).
Treca slicica bi trebalo da je "Hound"(K8L?, 2 FP unita jasno vidljiva 😀)
Gde je u celoj stvari Bulldozer?Znam da je pominjano da je to neki novi mobile cpu koji je posebno razvijan,ali ime mi deluje bas lozacki(kao da gazi sve pred sobom 🙂 )
Takodje se pominje koegzistencija dve linije na polju server i mobile serije(mozda i desktop).
Moje pitanje: Da li se to odnosi na ovu ili sledecu godinu?
In other words, micro architecture itself of the CPU core, is presumed that 2 types of core of high performance and high electrical efficiency and core whose for Mobile electrical efficiency is very high are designed. The Hound core for the server is the core not to be wrong. It becomes the scenario that on that, you bring two cores to also the desktop market. But details the expectation which with Analyst Day becomes clear, if you think proper, it does extensions in for the server and preparing the core which pulls up performance. As for performance expansion the possibility of throwing the core which is stopped smallest is high in for Mobile. Perhaps it becomes some division, as for the desktop it is not understood, but both cores exist together.
PS Znam ,prevod je smesan kao crtani film 🙂