SAJEVAC
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 24.07.2010
- Poena
- 170
Moja oprema
- CPU & Cooler
- ryzen 7 5800x3d + lc cc-120
- Matična ploča
- gigabyte b450m ds3h
- RAM
- 16gb ddr4 geil evo forza 2x8gb 3200mhz cl16 + Hyperx predator 2x8gb 3200mhz cl 16- sve ukupno 32gb
- GPU
- PURE AMD Radeon™ RX 7800 XT 16GB
- Zvuk
- Microlab 2.1 ....
- PSU
- corsair cx750m v2
- Kućište
- cooler master mb520
- Monitor
- Dell G2724D 165hz
- Miš & tastatura
- Redragon
- Pristup internetu
- ADSL
Meni su generalno svi problemi nestali....Sa drajverima novijim....Presao sam more igara i nikakve resete i gasenja kompa nisam imao...Kao i sinteticki testovi sve je radilo ok....Generalno uvek drzim untervolt gpu jer je hladnija grafa i fps je neznatno veci....Par puta mi se sa zadnja 2 drajvera desilo da mi je pukao drajver pa me bacilo na desktop u dve razlicite igre,ali gasenja,resete i cuda nisam i mao kao pre...Jedino sto ne znam sta moze da napravi bagovanje drajvera i da li to amd i dalje jede ono sto se ne jede....U sintetickim testovima poput Superposition Benchmark graficka mi radi odlicno cak i kad je klokovan gpu na 2150mhz,nadignut power limit na maks i klokovana memorija na 1900mhz..Sa novijim drajverima su se i temperature normalizovale,ali pre dvadesetak dana doziveo sam da mi pukne drajver...To se desilo u momentu kada sam u ac valhali podesavao skalu rezolucije da je malo dignem iznad full hd....Jel se zna provereno koji su drajveri najstabilniji i najbolji.Ja uvek instaliram najnovije.CIm se pojavi,odmah ga instaliram.