Ali sam uvek drajvere uninstalirao na propisan nacim iz safe moda preko DDU.
Ispravna ti je kartica, jednostavno to su AMD drajveri. Prodaj karticu dok još možeš, sada će biti ovakva cena u nikad vise. Možeš i za 700 EUR da je prodaš.Ali druze,po svim zivim testovima,sve ostalo je okej.Kazem ti da sam probao i drugo napajanje i drugu grafu.Sve bude okej.Rx 5700xt pravi problem,a da li je softverska tj drajverska anomalija ili hardverska to pokusavam da utvrdim.Vidis koliko ljudi ima isti problem,a resenje ne znam.Samo da stigne novi monitor i da se oslobodim adaptera pa cu cuti sta dzonihsv ima da predlozi.
Kod mene rade bolje nego prethodni a ti kako osh....
Pogledajte prilog 295940
Ispravna ti je kartica, jednostavno to su AMD drajveri. Prodaj karticu dok još možeš, sada će biti ovakva cena u nikad vise. Možeš i za 700 EUR da je prodaš.
Ili 3070 za par meseciMože da je proda i da kupi 1650, jer jedino to još ima da se nađe...![]()
Da,ponovo sam instalirao.U to ne sumnjaj.Samo da napomenem da je upitanju narodnjak...Inace evo i slika testa...Kada sam krenuo na posao upalio stabili test i evo...Sve okej,nista se ne desava,kao sto sam i ocekivao da ce biti.Da se ne cudite rezoluciji u kojoj sam testirao jer jos jednom cu napomenuti..Monitor mi je na reklamaciji,za koji dan stize novi.
Pa onda si pogrešio u startu. Ako hoćeš da igraš igre i samo to radiš - kupuje se nVidia, nikako Radeon.Ma nisam je kupio da bi je prodao.Nije mi to cilj...Hocu da igram igre..Sto se wina tice.Nije to problem nego imam neke igre koje sam zapoceo,pa ne bi da mi odu sa winom...
Da,ponovo sam instalirao.U to ne sumnjaj.Samo da napomenem da je upitanju narodnjak...Inace evo i slika testa...Kada sam krenuo na posao upalio stabili test i evo...Sve okej,nista se ne desava,kao sto sam i ocekivao da ce biti.Da se ne cudite rezoluciji u kojoj sam testirao jer jos jednom cu napomenuti..Monitor mi je na reklamaciji,za koji dan stize novi.
Ne postoji "krek" za Windows već običan aktivator koji samo zavara sistem na period od 180 dana.Ljudi koji koriste kuvane i/ili starije Windows verzije nemaju prava da se zale na probleme sa hardverom.
6-7 godina koristim Radeon i nisam imao nikada probleme. Recept je prost, uvek poslednji i zvanican Windows sa OEM licencom (uglavnom bez kreka, nije bitna licenca), pogasene sve *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*stine u drajverima (Image Sharpening, Anti Lag i ostale izmisljotine), drajveri kada se menjaju prethodni se brisu sa DDU-om.
Pa onda si pogrešio u startu. Ako hoćeš da igraš igre i samo to radiš - kupuje se nVidia, nikako Radeon.
Nikad nećeš rešiti probleme, uvek će se pojaviti nesto drugo sve i da rešiš ovo sa Tomb Raiderom.
Ma nisam je kupio da bi je prodao.Nije mi to cilj...Hocu da igram igre..Sto se wina tice.Nije to problem nego imam neke igre koje sam zapoceo,pa ne bi da mi odu sa winom...
Ma nisam je kupio da bi je prodao.Nije mi to cilj...Hocu da igram igre..Sto se wina tice.Nije to problem nego imam neke igre koje sam zapoceo,pa ne bi da mi odu sa winom...