3MaJ je napisao(la):Imam neko ATX ?u?ište koje sam nabavio januara 2000. ("Panda" ako nekom nešto zna?i). Napajanje je valjda 200W. Mogu li da na to naka?im novu KT333 plo?u i XP1600+ sa par ventilatora, hardom CD-om... ?
Narcotic je napisao(la):Prije mjesec dana sam i ja tako razmislja da promjenim kuciste ali dok ne ugradis nove komponte i ne probas nista se ne zna. Imao sam celeron na 400 Mhz i promjenio plocu i procesor XP 1700+ kt133a 512mb sdram i sve je proradilo kako treba. posle smo prikacili jos 1 hard disk , rezac i cd i to je radilo bez ikakve nestabilnosti. Nakraju smo stavili i 4200 graficku, modem i awe 64 muzicku. Sve radi i pod xp i win me sistemima pa je najbolje da probas a tih 30-40 eura ako ti sve radi mozes upotrebiti za druge komponetne. Ja sam moje upotrebio da doplatim za onu graficku.
Pozdrav !!!
jeste, evo ja sam pre nekidan radio sa hipomediom, 34 evra, rekao bih da je napajanje kvalitetnije od jnc, u svakom slucaju dosta je teze, a lim je dtk, vrlo kvalitetan.drfedja je napisao(la):Za 30-tak eura moze da se nabavi sasvim solidno ATX kuciste od 300W. Preporuka je da se uzme kuciste iskljucivo sa horizontalnim napajanjem zbog bolje ventilacije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari