puca mi komp kad stavim 1600, bleji mi na 1300. čudi me jer je deklarisana memorija na 1600.
nije, onaj wannabe muskin beše, excelleramPatriot u pitanju?
19-ne uspela o.c cesija(prosla p95 i linpak ,rezultati izostali), 18-mem na 1866 cl9 , 17-mem na 1600 cl6.U cemu je razlika izmedju stavki 17, 18 i 19? Vidim da se relultat na testu menja na bolje a i dalje je na 4.02GHz
možda mi je pucao i zbog voltažesad ću da idem da stavim 1600 u biosu pa da vidim
Nema rrrk-krk u o.c-u, kao sto vidis.puca mi komp kad stavim 1600, bleji mi na 1300. čudi me jer je deklarisana memorija na 1600.
jao ma znam, nego sam hteo da izbegnem sve to. milion puta restartuj komp, pa menjaj jednu po jednu vrednost, i onda promenim više vrednosti odjednom da se ne vraćam stalno u bios, pa posle ne znam što sam popio plavi ekranNema rrrk-krk u o.c-u, kao sto vidis.
hihiPa podigni malo napon, neće se zapaliti![]()
ma znam, nego bih da ubodem neku vrednost odmah, da ne probavamNema tu pravila, isprobavaj razne vrednosti sve dok ne bude "rock stabile"![]()
Nema gadjanja na PD ako nisi provukao kroz ruke bar 5 komada i osetio im litografiju pod psssssom. :dhihi
ma znam, nego bih da ubodem neku vrednost odmah, da ne probavam![]()
Tako sto ti CPU trotluje i ne radi punom snagom.nego temperature... kako 40 stepeni na 4.5ghz?
nego temperature... kako 40 stepeni na 4.5ghz?
jes vala... evo sad sam podigao sistem sa 4.7ghz i +0.1v ček da provrtim cinebenchNema gadjanja na PD ako nisi provukao kroz ruke bar 5 komada i osetio im litografiju pod psssssom. :d
Tako sto ti CPU trotluje i ne radi punom snagom.
Uzmes tArAbu od TioSava pa udri :smash:jes vala... evo sad sam podigao sistem sa 4.7ghz i +0.1v ček da provrtim cinebench
trotluje? majkumu. pa šta da mu radim?
nego temperature... kako 40 stepeni na 4.5ghz?
Latencije ti ne odgovaraju,moze ta memorija na 1866mhz.možda mi je pucao i zbog voltažesad ću da idem da stavim 1600 u biosu pa da vidim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari