Da li postoji neki nacin da razaznamo ove verzije koje rade na nizem naponu?
ja izvrteh moj 8320 na 5.2ghz 26min znaci rock stabile?nekih 25 minuta (nije bilo vremena za vise)
ja izvrteh moj 8320 na 5.2ghz 26min znaci rock stabile?
Ne, ne, stabilno ,testirao sam u WOT imam 20fps, sa frapsom 19, mada na slikama se ponekad vidi i manje? ..!. , sve u svemu radi, ja zadovoljan. :rtfm:Ih 26 minuta, pa to je i previše testiranja![]()
Naravno da je vodurinaJel to na H2O?
Ne, ne, stabilno ,testirao sam u WOT imam 20fps, sa frapsom 19, mada na slikama se ponekad vidi i manje? ..!. , sve u svemu radi, ja zadovoljan. :rtfm:
vidi, sve to kul. ali onaj ko uzme da klokuje bemu zna valjda nešto. može da dođe ovde da se informiše ovlaš o vrednostima da zna od čega da krene, ostalo je posle igra, sigurno neće niko preko foruma da mu overklokuje proc.Ne, nema veze sa tim vec dosta ljudi doje, kaze pomoc pri o.c -u ,neko im da savet, a onda se ispostavi da savet nije dobar i da sistem puca, ili ti nije svima dovoljno ono sto je dovoljno tebi ili bokiju.... Naj logicnije je doci do onoga sto je merodavno za sve a to je da dobar o.c ne puca NIKADA, sto ce reci radi pri svim programima uvek, e sad ako je to nekima mnogo kao kriterijum stabilnosi pa na osnovu toga informisu ljude onda nemam komentar... u pravu ste za sve.
Uh daj ljudi opustite seJa se u potpunosti slazem sa ed-hunterom ali to vise nije ni bitno. Kao sto rekoh ja se ne hvalim sa 4.7GHz vec dajem smernice ljudima koji imaju ovaj procesor a zele da ga klokuju. Da li ce oni vrteti testove 5 dana ili ne mene ne zanima. Meni je bitno da sam ja zadovoljan i da sve savrseno radi.
Ti stvarno mislis da ce neko ko radi toliko ozbiljne poslove a da mu rezultati zavise od klokovanja procesora to raditi i uopste pomisljati na klok?? A usput ce ga testirati 5 dana raznoraznim programima Ma daaaaj
Svako ko klokuje ima neki svoj razlog i to je zavrsena prica.
Evo da se ogradim, sve ovo sto sam pisao o kloku, klokovao i postavio slike testova je cisto amaterski i igranje sa megahercima i voltazom. NE PREPORUCUJEM ozbiljnim ljudima kojima posao zavisi od kloka procesora da testiraju onako kako sam ja testirao.
U pravu si, nece, moj je savet onome ko to ne zeli da uradi kako treba da se ne zanosi sa klokovima preko 4.5g na PD jer preko toga moras jako dobro da poznajes uzrocno posledinne veze onoga sto podesavas u biosu. Evo prostog pitanja za tebe. Kako znas da (npr ako klokujes tako kako klokujes bez ozbiljnog kriterijuma) da ti npr grafa 7950 koju si svojevremeno platio 300e ne radi na nivou 7850 koja je 150e jeftinija a sve to usled tvog loseg kloka koji ne da ne izvlaci max grafe ,vec imas problem ozbilnijeg trolta cpu-a koji ti ne vidis kad upalis windows ,gledas film ,igras igre koje rade na max podesavanjima i na Ph II sa 7850 ispada da si bacio 150e? Jel ti to zvuci glupo?Uh daj ljudi opustite seJa se u potpunosti slazem sa ed-hunterom ali to vise nije ni bitno. Kao sto rekoh ja se ne hvalim sa 4.7GHz vec dajem smernice ljudima koji imaju ovaj procesor a zele da ga klokuju. Da li ce oni vrteti testove 5 dana ili ne mene ne zanima. Meni je bitno da sam ja zadovoljan i da sve savrseno radi.
Ti stvarno mislis da ce neko ko radi toliko ozbiljne poslove a da mu rezultati zavise od klokovanja procesora to raditi i uopste pomisljati na klok?? A usput ce ga testirati 5 dana raznoraznim programima Ma daaaaj
Svako ko klokuje ima neki svoj razlog i to je zavrsena prica.
Evo da se ogradim, sve ovo sto sam pisao o kloku, klokovao i postavio slike testova je cisto amaterski i igranje sa megahercima i voltazom. NE PREPORUCUJEM ozbiljnim ljudima kojima posao zavisi od kloka procesora da testiraju onako kako sam ja testirao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari