Razlika je u LLC. Rev 3 ima bolju stabilnost napona.
rev 1.0 nema LLC, a ako sam ja dobro razumeo rev 1.2 i 3.0 imaju ista LLC podesavanja.
Razlika je u LLC. Rev 3 ima bolju stabilnost napona.
ma meni je najbitnije da mogu da štelujem množilac i napon i da je dobra naponska jedinica. mislim da za 90 evra nema bolje ploče od 970 ili 990 ud3.
pa ono ozbiljno klokovanje... mislim da je 4ghz pristojno i da će to lepo da se izvuče na ovoj ploči i sa single tower noctua kulerom što je trenutno kod mene.
Ja sam izvukao sa Kingston Predator koji je vise za Intel projektovan nego za AMD toliku frekvenciju, verujem da ce sa nekim uz moci i vise.maaaaaa ne znam koji ram? preporuke? hvala![]()
Ako uzmem kingston predator, da li cu moci da montiram 212 evo a da ne smetaju? Poprilicno su visoki hladnjaci.. 2x4gb je kit...
Kod Intela je 1-3 i 2-4. Kod AMDa bi trebalo da je 1-2 i 3-4.
Čuo sam da je bolja i plus ja imam gigabyte i planiram da je zamenim za tu asus (kad bude para)...
Ako baš hoćeš gigabyte jedino neku 990 seruju, ali to je već dosta skuplje...
Na ovoj ploči može i fx8350 da se klokuje, tako da će fx6300 moći lagano.
Kod mene na ploči iz potpisa ide 1-2 3-4, ali ne može da stane ni jedan kuler sa 12cm ventom... Nema mesta
Za 8350 klokovanje, 8+2 faza na ploci je must have.
Octa core trose mnogo struje kada se klokuju.
Premeri i pronadji dimenzije pa nadji slican cooler.
Pravo resenje jeste ipak neko vodeno.
Da, ništa drugo nije dirao.Verovatno mu radi na 4.5 bez nekog dizanja napona i bez klokovanja ostalih stvari.
Otkud znam.
To je procesor druga od druga :-D
Vidiš u potpisu da radi na 3.4 :-D
Rekli mi da ne idem više jer je ploča krš, pa sad štekam pare, valjda će za mesec mesec ipo dana skupiti nešto...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari