Trebalo bi to malo vise ici...c3 je revizija, jednostavno nece vise od 3,6ghz..
Sve to stoji, na to bi dodao i bolji IMC kontroler FX-a, ako ces da pazaris brzu memoriju i da se igras o.c-a uzmi fx, ali mislim iskreno da razlika izmedju 1055t na 4.0 i fx-6300 na 4.5 nije veca od 15-20%(mozda cak i manja), mozda ni toliko, mozda nije naj merodavnije ali vidi koliko je fx-8350 4.0 nije brzi 1100t na 4.1 u chr11.5@Stilgar
Moj mogu da uvaljam za oko 10 000 din/ 85/90e (ima garanciju)
A nov fx 6300 ima za 14 500 din
dakle doplata je 4 500 din, sto mu dodje 40e
+ produzim garanciju.
Fx je otkljucan bice laksi i veci oc sigurno idu preko 4ghz svi, ne znam ni sam...
c3 je revizija, jednostavno nece vise od 3,6ghz..
Koji model paste od 25g si poricio?nisam lepo stavio pastu izgleda pa temeprature idu malo vis pri vecem naponu, cekam 25g paste i cim stigne malo cu da se poigram.
Odmah 1055 na oglas za 90e, dodas 30e i u prici si, 30e je sasvim prihvatljiv prelazak.Sad sam vec nasao fx 6300 za 13 500, smesno!
Koji model paste od 25g si poricio?
Arctic Silver Ceramique 2,nisam naso chillarmic od 10g, AS5 je preskupa..
Keramika 2 je odlicna pasta i ja je koristim, samo me interesuje gde si nasao pakovanje od 25g kod nas, znam da ima 2.5g ali 25 jos nisam naso?
Inace cpu mi je na 1,36V...
btw zna li neko za koliko moze da se uvalja 955ica ? otprilike ?
a taj IT svet je azuran do mojega, pozoves radnju i ili nema ili nije ta cena..60 kad bi prodao da pevam
btw da li je neko zainteresovan za isprobavanje procesora,ako neko ima dobru plocu ili proc pa da probamo,mene bas kopka da li stvarno nisam za OC ili je ubogi 955..
ja sam svoj 965 prodao za 65e, inače to je i dobra cena, mislim da realno i vredi između 55-65, jer to je procesor, ne može to da se pokvari![]()
Ja bi rado ,ali sam u fx-8350 O.C. cesiji koja traje i traje i nece skoro..... ince sam imao 955 c3 i bio je bas zabavan za oc, gurao 3.8 na def naponu......mnogo je bitno za njega da dobro ispratis o.c uputstva, naoruzas se strpljenem i budes sistematican, nama nabadanja i upucavanja, vec postupnost, stepenik po stepenik, kad se setim dosta sam ja bio vremena izgubio sa njim... krenuo sa odokativnim a zavrsiio sa knoch by knoch jer je bukvalno na kraju stabilnost zavisila od +-0.01 podesavanja voltaze gde vec na sledecem dobije sworker stoped.
Alal-vera! cheersOvo sam prodao pre 2 meseca za 80e Pogledajte prilog 101841, cisto da se pofalim :d
^ svaki c3 phenom II ce na iole boljoj ploci i sa dobrim kulerom da radi na 4Ghz 24/7
Slabo si ti to nesto gledao, tamo gde si vec gledao. Kao prvo, vec na default taktu, FX-6300 je brzi u svim CPU dependent igrama, npr Dragon Age Origins, Dawn of War, Starcraft 2, pomenut je FarCry 3, a kao drugo, taj Phenom 980 je nista drugo do kloknuti 955, i to na 3.7 sto je za matorog Deneba vec mesarski klok i ima lufta za svega jos nekih 300MHz a FX-6300 radi na defaultnih 3.5 i ima prostora za nekih 1.2GHZ, a verovatno i 1.3-1.4GHz, dakle nemerljivo veca oc margina i kad se to ubaci u jednacinu, FX-6300 ne da je brzi nego je ohoho brzi od Deneba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari