Misliš ti tvoji korisnici nisu realni (normalni)? Ne mogu da čekaju 2 sekunde? Oni, koji računare ne koriste uopšte za posao, nego za čisto blejanje? Mislio sam da ovde govorimo o stvarnim njihovim potrebama, a ne o njihovim tripovima da današnji računari jednostavno nisu dovoljno brzi da zadovolje njihovo blejanje po netu onako kako oni to maštaju da bi trebalo da bude. Triple LOL!![]()
Problem je što nigde nisam imao prilike da zapravo probam kako ovi mali procesori rade. Imam dosta bliskih "opisa" ali to su sve ljudi, kolege koji koriste računar za isto kao i moja sestra od 14 god. pa mi ti opisi ne znače ništa. Rečeno mi je npr da c-60 radi odlično, nema (da se tako izrazim) lag-a, pušta full HD (što i sam znam), surf odličan, yt radi super i slično za recimo acerov netbook 11.6", to je rez 1366x768 ako se ne varam.
Zato i pitam ovde jer je forum tome i namenjen, nekako je verodostojnije ono što pročitam ovde nego što mi fejsbukaš kaže.
btw, hvala na odgovorima. Inače, bilo bi lepo da čujemo o (ako ima takvih uređaja ovde na forumu) klasičnom laptopu 15.6" sa pomenutim C-60 jer sam video da ih ima u ponudi.
WoW na tome je kriminal... mozda zelis da se klincu zgadi djubre od igre pa se ovde opravdavas .....
Samo jos neko da provrti i zavrsi crysis 3 ....![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari