Ovde vas 70% nije realno, gde da je atom/brazos dovoljan za 99% korisnika???????????
Ja radim na odrzavanju malo zahtevnih korisnika (uglavnom je to facebook) i mesecno imam kontakt sa bar 80 stranaka, i NIKO nije zadovoljan performansama, cak ni babe i dede kukaju kad nesto cekaju vise od 2 sekunde!
Cek samo da vidite farmu i ostale stupidne igre kad izgrade kako se ponasaju jadno i na puno jacim kompovima!
Dinamika zivota se ubrzano menja i samo hardweras moze biti zadovoljan sa svojim krsom jer zna da to tako treba da radi
Navescu vam priomer, i3 lap crkao hard kad su bili preskupi ja zamenim sa 750GB modelom (neki sporiji model izgleda i sa manje kesa) i baba koja visi na facebook, twiteru itd.... zali se pa zali da ne valja da je spor...
Sednem u kola predjem 20km da vidim sta je problem, klikne ona na mozilu pojavi se pescanik na misu na sekundi i ona kaze: "Vidis eto to se ranije nije pojavljivalo to mene JAKOOO nervira sto ja cekam!"
To je samo jedan primer, njih 90% ocekuje da se sistem digne za 25sek i postane operativan, tabovi da lete, kad se nesto updatuje da oni to uopste ne osete jer cim osete misle nesto ne valja
Resenje je SSD i JACI CPU, nikako atom/brazos!
O igrama da ne pominjem da svaki kupac APU zeli da igra crysis, pad kad ih prodavac super mega radnje zahebe i uvali im Brzos krece igranka, meni treba pola sata da objansim da nisam ja kriv sto im svaka bozja igra sece ko luda jer su oni u prodavnici kupili super mega dual core sa 4GB rama a unutra "sranjce"