GoranM je napisao(la):Da li je neko primetio problem sa novim coolerima za Semprone 2500+, 2600+ i 2800+ (i slicne). Jako se tesko "navlace" i skidaju kada je polugica otkocena, a kada se krene u "natezanje" hvata me jeza :smash: Kao da ce nesto puci. To pre nije bilo tako. Evo imam u sobi dva Semprona jedan od pre novaka i drugi posle, razlika u BOX coolerima je ocigledna. Drugar i ja smo vec nekoliko masina sastavili sa ne zakacenom polugom jer se i bez nje fantasticno tesko montira, a o losem naleganju nema ni govora, cak sta vise odlicno pritiska na CPU. Muka ziva kada je trebalo razmontirati jedan, i srafcigeri i klesta... samo sto cekic nije radio.
Moguce da je to bila neka serija sa falericnim mehanizmom.lakii je napisao(la):Video sam u zadnja 2 meseca box coolere koji su perfektno legali na proc i kacili se sasvim normalno ali sam video i par komada koje je bilo maltene nemoguce postaviti. A kad se postave nemogu se zategnuti ( jedan sam uspeo probe radi - u trenutku sam pomislio da se smrviti proc).
Ma nije toliko i bucan vec sam ja postao "razmazen". Imao sam TT11 i drzao ga ispod 1900 obrtaja i bio je potpuno necujan. Imao je regulaciju obrtaja pa kad se igras pojacas ga da se dere, a inace necujan. uzeo bih i sad nesto tako tiho ali neznam sta. do 15ak e.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari