Šta je novo?

AMD Black series OC limits!

HR-01 Plus.... samo to imam da ti kazem... dajem glavu da bolje hladi od Vendette 2 na low-speed podesavanju, dok su verovatno tu negde kad se fan "odvrne" do kraja... i uzmes ventilator sa regulatorom brzine, i ako treba produzis kabl, nista strasno...

Doduse Vendetta 2 ima i hladnjak i fan, tako da ti je to najjeftinija varijanta, a verovatno i vise nego dobra...

NARAVOUCENIJE: "Nikada nista ne obecavaj devojci :D", tako sam se ja zezno i sad moram da kupim LCD TV :D

HR-01 Plus.... samo to imam da ti kazem... dajem glavu da bolje hladi od Vendette 2 na low-speed podesavanju, dok su verovatno tu negde kad se fan "odvrne" do kraja... i uzmes ventilator sa regulatorom brzine, i ako treba produzis kabl, nista strasno...

Doduse Vendetta 2 ima i hladnjak i fan, tako da ti je to najjeftinija varijanta, a verovatno i vise nego dobra...

NARAVOUCENIJE: "Nikada nista ne obecavaj devojci :D", tako sam se ja zezno i sad moram da kupim LCD TV :D

Nis ja sam odlucio posto je svakako svaki od navedena 3 odlicna kulera visok isto uzecu ovih dana neki od ta 3(videcemo koji) posle ide psu pa gpu.

Sto se tice naravoucenija,da niej te iste devojke kojoj sam obecao monitor ne bi imao ovakav komp kakav trenutno imam,jer mi ona daje veliku podrsku tome,za godinu dana sam sa 5000+,1gb geila i 80gb hdd otisao na ovu konfu.I pomogla mi je u svemu sto sam uzimao,a pritome mi je za prosli rodj uzela monitor:D.E sad posto je njen crt poceo da puca (plastika oko ekrana-sto sam prvi put video u zivotu)mislim da je red da i ona dobije nesto pa sam joj obecao monitor kao kombinovani poklon za 3godine,rodjendan i novaka:D(bas sam kvaran-pogotovo sto ce mi ona kupiti psu):D

Poslednja izmena:
E blago tebi, dobra neka devojka :D.... Kad ja spomenem komp mojoj se smraci pred ocima, a za rodjendane dobijam samo odecu... Mada ima to i svoje dobre strane, a jedina mana je sto je odeca jeftinija od delova za komp :D

Salu na stranu, kad imas posao nije frka nista obecati... ali kad si student to malo teze ide :D

Javi sta si uzeo i kakvi su ti utisci...

Чему све ово :D heh...

Mislim da se odstupilo previse od teme preslo se na to ko ima bolju devojku, ocigledno vam je dosadno pa pricate o svemu. Ajde malo da cujemo kako ste klokovali taj 9950BE na nekih 4GHz a ne kome devojka kupuje monitore za rodjendan.

PS. Gde nadjete tako dobre devojke te hoce uopste da pogledaju u komp.

Mislim da se odstupilo previse od teme preslo se na to ko ima bolju devojku, ocigledno vam je dosadno pa pricate o svemu. Ajde malo da cujemo kako ste klokovali taj 9950BE na nekih 4GHz a ne kome devojka kupuje monitore za rodjendan.

PS. Gde nadjete tako dobre devojke te hoce uopste da pogledaju u komp.

Da def se odstupilo od teme,ali sto se tice gde ih nadjemo,ja sam moju nasao igrom sudbine,a veruj mi nije dobro da ti je devojka opicena za elektronikom/tehnikom koliko i ti jer onda i ona mora da ima sve naj naj;)

nazalost nigde u gradu nema ni true black ni ifx-14-ice tako da sam to ostavio za kasnije i uzeo novi hdd,rack i neke gluposti :(

Poslednja izmena:
Vrh Dno