Mladen je napisao(la):...
Pa to je onaj 92mm ventilator sto se srafi na kuciste gde i kartice i dosta je tih
Imam mesto za ventilator od 92 mm na kucistu iznad napajanja.To je isti?
Mladen je napisao(la):...
Pa to je onaj 92mm ventilator sto se srafi na kuciste gde i kartice i dosta je tih
amdkiller je napisao(la):...
Ne. Tako namesten ventilator sluzi da izvlaci toplotu iz kucista, a ovo o cemu oni pricaju se tako namontira, da hladi sve zivo sto se nadje ispod njega (CPU, plocu, graficku... MosFet-e... :beat🙂amdkiller je napisao(la):...
2.0V za proc?!?gx-x je napisao(la):Naravno, treba se pazariti i napajanje koje moze da izdrzi nForce2 i 2.0V seting za proc...
gx-x je napisao(la):Ne kontam zasto ljudi i dalje pokusavaju razlicite kombinacije VIA chipseta za AMD-a kad je dokazano da je nForce2 zakon za AMD-a. Takodje ne kontam zasto ljudi posle sve one bruke sa MSI plocama (koja je navela 80% ditributera da odustanu od MSI i predju na shuttle mesto nje) i dalje kupuje MSI ploce, pogotovo KT4V plocu, koja tripuje voltaze, drnda sa resetom, gasi HDD-ove po svojoj volji (usred rada ako smem da dodam) prijavljuje "lazne temperature" bespotrebno greje procesor, a pri tom ne radi ono sto pise da treba da radi, ja sam se prvi put odusevio tom plocom i setinzima koje bios pruza, medjutim kad sam skontao da je to samo na papiru, i da se zapravo slabo sta desava kad ja to drndam, prestao sam da je prodajem, koristim itd. To treba uvaljati "end userima" i pazariti neki nForce2 ultra, bilo Abit, Epox ili nesto trece...Naravno, treba se pazariti i napajanje koje moze da izdrzi nForce2 i 2.0V seting za proc....Ja o tom MSI-u mogu da kazem da je gora ploca od ASUS A7V8X-X koja je daleko stabilnija i pravi manje problema (cak nikakvih ako nije OC u pitanju)...
E, pa ja sam mislio da ti pricas o svakodnevnom radu! A to prakticno nijedan vazdusni hladnjak ne moze da ohladi (na duze vreme, da nesto ne crkne). Za potrebe testiranje naravno da moze da se ide do 2V, pa i preko...gx-x je napisao(la):5) 2.0V je izvodljivo sa obicnim vazdusnim hladjenjem, ali nece dugo raditi (verovatno par minuta dok ne dostigne 70C) ja nazalost nemam adekvatno napajanje da to i isprobam, ali sam svoj XP terao na 1.9V tako da pretpostavljam da je sasvim moguce da radi i na 2.0V bez vodenog. Trenutno razmisljam da uperim portabl klima uredjaj u komp...
gx-x je napisao(la):true true, samo neznam koju bolju plocu da uzmem, a da je bolja za vise od 3% da bi mi se isplatilo, takodje ne mogu da nadjem otkljucanog bartona sa nekom pristojnom oznakom 🙁 A ako si mislio da uzimam K8 plocu neku ili neki nForce3, pa trebalo bi mi mnogo vise od 200E 🙂 da vidimo Athlon64 oko 250, ploca oko 110E, ram $#%! evra...Mislim da cu sacekati sa time jos malo (pola godine min.) Graficku cu da uzmem svakako...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari